fredag 10. april 2015

Kaffekos i glassverandaen og vårreportasje i ukeblad

Glassverandaen i huset vårt er et yndet sted på denne tiden av året. Det er et ekstra deilig rom både senvinter og vår hvor alt dagslyset virkelig flommer inn gjennom vinduene. Her inne har man godt lys, om det er overskyet eller sol ute.
 




Det er kjekt å bytte ut litt puter og pledd i takt med årstidene, og herlig å finne frem de vårgrønne putene igjen etter å ha omgitt meg med en mer nedtonet fargeskala innendørs i vinter.
Her inne setter vi oss ned med en god kopp kaffe så ofte vi kan. Særlig om ettermiddagene er det godt å synke ned i de gamle stolene med en kaffekopp.





Det er jo så hyggelig å ta seg tid sammen, tenne et lys og sitte i tosomhet og prate noen minutter med sin kjæreste.





Også plantene trives i vinduskarmen i disse lyse og store vinduene. I helga har jeg tenkt å så i minidrivhus. Det pleier ikke ta mange dagene før frøene spirer i den varme vinduskarmen, og de starter jakten på å komme seg opp og frem her i verden.
 



En av de første dagene i mai i fjor sa jeg ja til å ta i mot en fotograf og journalist fra ukebladet Allers. De var to kjempehyggelige damer som ønsket å lage en vårreportasje fra hagen på Godager. Nå er våren her igjen og reportasjen finnes i Allers som kommer i salg over helgen  (mandag13. april, nr 16).
Det ble visst to tette på trykk dette, med hagereportasje i hagebladet Hagetidend i mars og vårreportasje fra hagen i Allers nå i april. Utrolig spennende og givende å få anerkjennelse for noe man har slik lidenskap for!



Ønsker deg ei nydelig vårhelg! Kanskje du, som jeg, har tenkt å holde på i hagen? Uansett, nyt våren!

Klem Trine