tirsdag 6. mars 2012

Nå skinner sola i vinduskarmen...

Det er virkelig vår i lufta, og jeg kjenner det gjør så usigelig godt for kropp og sinn! Det er virkelig herlig å kjenne solvarmen, høre fuglekvitteret og kjenne på at vi går inn i ei ny tid; nemlig VÅR!
Jeg har en forkjærlighet for perleblomster innendørs tidlig om våren, og i år er intet unntak. Perleblomster på kjøkkenet er et må-ha for meg om våren, og jeg elsker de nydelige lyseblå og mellomblå fargenyansene på de søte, søte små perlene som sitter tett oppover stilken. Den fine blå og hvite mugga fra Green Gate som ble kjøpt på ferietur i sommer, spiller vakkert på lag med perleblomstene mine.


Perleblomster, mugge fra Green Gate og koselig kjøkkenhåndkle i samme serie over en romslig gammel Egersund bakebolle. Trivelige og stemningsskapende ting sm jeg liker å bruke og omgi meg med, og som er med å lokke frem vår på kjøkkenet mitt.


Var innom en koselig interiørbutikk her en dag, og kom over dette staselige salt- og peppersettet fra Lisbeth Dahl. Slike trenger vi da, særlig når vi har middagsgjester, tenkte jeg, og saken var avgjort. Dermed ble det nye, blanke salt- og pepperbøsser i heimen.


Det er slik en solrik og herlig vårdag hos meg i dag. Snøen ligger fremdels dekkende over plen og det meste av blomsterbedene, men inntil solveggen har det begynt å smelte. Jeg har stullet litt ute i dag, klippet granbar og lagt over rosene mine og gått og kikket litt og lurt på om det kunne stikke opp noen små spirer. Det kjentes så vidunderlig å tilbringe litt tid i hagen igjen, drømme om blomstring, legge planer og kjenne på den deilige, deilige vårfølelsen i brystet...

Vårlig hilsen fra Trine

14 kommentarer:

stallnilsen sa...

Ja, våren er virkelig på vei, og der e ei hærlig tid, her ligger det litt is rundt omkring i hagen på den ene sia av huset, og flere av blomsterbedene er fri for is og sne og forskjellige løker er begynt og titte opp av jorda, fine bilder av skjøne pærleblomster, lydeblått er min vårfarge på kjøkkenet, ha en fin dag, hilsen Lisbeth ;)

Hulda sa...

Dette var god stemning! Så flott med perleblomstene og de blå fargene fra GreenGate. Nydelig sammensatte bilder, Trine. :)

Petrine sa...

Herlige bilder ♥

Vivi sa...

Høres ut som at du har kosa deg mye i dag! Salt og pepper bøsa var super lekre og jeg skjønner godt at du kjøpte dem.

Koselige bilder du viser! Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Anita sa...

Hei:) Snart kan vi nyte våren...men enda litt kaldt her jeg bor. Veldig koselig se innom bloggen din! Likte innslaget om pelargonier....men er det på høsten man setter ned stiklinger eller kan jeg kjøpe en og dele opp nå på våren? Se gjerne innom meg ;))

Emmas hvite borg sa...

Herlige bilder!
Våren er nok min favoritt - alt våkner til liv etter vinteren ♥
Klem Anette

lavendel mio sa...

Så herlig vår stemning hos deg, nydelige farger!!
Klem Hanne

www.sofasofus.blogg.no sa...

Elsker også våren <3

Tante Titti sa...

Så deilig stemning du har på kjøkkenet ditt! Liker godt de flotte blåfargene du har - vårstemning!
Med ønsker om mange flotte dager framover nå, Titti-klæmm!!

Emmas hvite borg sa...

Ønsker deg en herlig torsdag ♥
Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
Klem Anette

silje-sin sa...

Nydelige bilder, Trine! Tenk at det snart er vår:) Kjøkkenet deres har blitt kjempefint, kan tenke meg du koser deg der! Håper alt står bra til med deg og gutta:) Ha en fin søndag i morgen! klem fra Silje.

liven sa...

Nydelig vårstemning hos deg Trine!
Tenker du koser deg med å se din vakre hage våkne til liv :)
Er ikke noe vintermenneske jeg....så fryder meg på denne tiden!

ha en fin søndag
klem fra meg!

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Hei Trine! Alltid så koselig og stemningsfullt hos deg!
Blått er så fint; perleblomstene sammen med Green Gate muggen! Nydelig. Jeg likte så godt de nye salt og pepperbøssene!

Takk for gode tips vedr. pelargoniene!! Åhh som jeg lengter til sommeren igjen når jeg ser dine koselige bilder fra hagen!

Jeg ønsker deg en riktig fin søndagkveld og en ny fin uke!!

Klem fra Hjørdis

Magdalena sa...

Lovely blog! ♥
Greetings from Poland ✿ܓ