fredag 8. april 2016

Det grønnes!


 Det er jo vår! Da grønnes det. Egentlig er jeg jo så svak for blått i ulike nyanser, og rosa er også en farge som jeg synes er behagelig å se på. Men grønt har tatt meg med storm! Nærmest hele huset har fått en grønn vårtouch..
 


En grønnmalt  gammel krakk har funnet veien inn i stua mi. Den setter faktisk litt farge på hele rommet. Den broderte puta er fra Hagehistorisk marked på Sveinung gård i høst. Den synes jeg er så fin at den foreløpig er på utstilling, faktisk. Putene i sofaen blir ganske fort slitne etter å støtte opp rygger eller være en myk landing for hoder som vil sove høneblund etter middag.. Jeg har foreløpig ikke hjerte til at den skal håndteres slik puter i en sofa ofte blir håndtert. Nei, må beundre den dusgrønne puta med håndbroderte blomster i nettingkurven en stund først... ;-)


Vi tar en tur inn i glassverandaen hvor pelargonene mine er hentet frem og får nyte sollyset.

Her inne dyrkes det om dagen, skal jeg si deg. Såkasser  og pelargoner i fleng, har en liten stikling under glassklokka også. Det hvitmalte drivhuset inneholder fordriving av georgineknoller som er på full fart opp og frem. En søt grønn skuff - ser du den? Gammel og sjarmerende med to rom oppi. :-)
.

Det er i alle fall vårstemning her inne når sollyset treffer de fine varigerte bladverket til pelargonen. Perleblomstene har blomstret av, og planten står og venter på klarsignal til å plantes ut i hagen.


Pelargonen "Mårbacka" har begynt å blomstre. Det er stor stas når de første blomstene kommer, den lyserosa fargen er jo bare helt utrolig nydelig 
Vi tar turen på kjøkkenet. Den vårlige stemningen settes mest av narsissen "Bridal Crown".  En av mine favoritter når det gjelder løkblomster.
Elsker den herlige grønnfargen på min emaljerte, gode og gamle kaffeboks!

Bli med innover mot enden av allrommet da. Vi jakter stadig på det grønne, og observerer den grønne sifonflaska fra Roma og herlige vårfarger på kakeboksen,... mens vi skuer noe grønt i bakgrunnen....

 


Gammel grønn trekasse! Det vårlige understrekes med kakeboksen i pasteller og gåsunger i sinkvasen.Man må jo si at det grønnes innendørs, så vel som utendørs for tiden.


Etter dagesvis med hustrig gråvær og regn, bød denne dagen på etterlengtede soltimer - så godt! Bare å komme seg ut å se det grønnes ute også. :-)
 
Riktig god aprilhelg!
Klem Trine

 
 

8 kommentarer:

Villniss hagen sa...

Oi, her var det mye lekkert!

Viviann Børresen sa...

Hei
Ja, nå er det endelig blitt vår. Du viser mange flotte bilder. Og den gamle grønne krakken, den var utrolig lekker.
Kos deg med alt det fine rundt deg.

Vivi

Den lykkelige Hagen sa...

Grønt er en behagelig farge. Jeg strikker akkurat nå ei grønn jakke. Slik kakeboks har vi også:) Den er gammel, men i bruk i jula. Koselige bilder du viser.

Inger Marie sa...

Aiiii for en flott grønnfarge på krakken din! Skulle gjerne vist hva den fargen heter...
Og den broderte puten er virkelig et funn.
Vår hos deg i alle bildene..herlig:)
Nyt det hele:)

ifin.st sa...

Så vakkert :-)

http://vakre-gaia.webnode.no/

شوقي نجاح sa...

شركة تسليك مجاري بالخبر

Nadi Makram sa...


قد تكون شركة تسليك مجاري بالدمام آخر من تتوقع مقابلته كون مشكلات الصرف في الغالب لا يمكن التنبؤ بها ، لكن إذا ما وقع العطل في صرف منزلك فإنه من الضروري أن يقترن بوجودنا كشركة متخصصة بتفوق في معالجة جميع مشكلات الصرف مهما بلغت حدتها ، حضورنا يضمن لك رحيل العطل من منزلك فورا ، فوق ما نمنحه لك من ضمانات عملية تقطع الطريق على عودته مجددا

شركة ضهوة من أفضل شركات تسليك المجاري بالدمام وشفط البيارات وتنظيف البيارات والبالوعات بإحترافية شديدة ومهنيـة وإتقان ودقة وأسعارنا مناسبة للجميع.
أحدث تقنيات تسليك المجاري بالدمام المستخدمة لدى شركة ضهوة :
1 - تسليك مجاري بالضغط
2- تسليك المجاري بالقواطع الدوارة
تسليك مجاري بالدمام
شركة تسليك مجاري بالدمام
شركه تسليك مجارى بالدمام
شركة تنظيف بيارات بالدمام
شركة شفط بيارات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالدمام

للإتصال بنا من خلال الهاتف أو مُراسلتنا على الواتساب : 0505108424

#زقاره_بعد_الفطور
#شير_شات4
#لقيمات_الماجد
#غردوا_بالخير_برمضان_الخير
#مسابقه_عبدالعزيز_الخضيري1

Nadi Makram sa...

شركة تسليك مجاري بالدمام