onsdag 18. juli 2007

Du deilige Danmark!

Det er både deilig og litt vedmodig når man er tilbake fra en vellykket ferietur. Vi har bodd i dette flotte herskaplige huset sammen med gode venner og deres barn, og har kost oss masse sammen. Dette stedet ligger på Fyn på et lite sted som heter Hønnerup, ca 3 mil fra Odense. Selve stedet heter Hovgården. Veldig idyllisk med kjempestor hage nydelige omgivelser.Se så flott inngangsparti i dette ærverdige gamle mursteinshus fra 1920.

Her måtte jeg bare stoppe opp og se litt og ta et par bilder. Dette er fra Ebeltoft hvor vi også tilbrakte ei natt. Ebeltoft er veldig koselig, synes jeg. Tenker på stokkroser når jeg tenker på Ebeltoft. Det er stokkroser overalt!Gammle vindmølle med herlig sjarm...
Etter ei uke på Fyn og ei natt i Ebeltoft, gikk turen til Skagen hvor vi overnattet to netter før Stena Line tok oss med hjem til Norge. I Skagen var vi så heldige at vi kom da solen kom, og dro da solen dro.
Vi har hatt stort sett godt vær, en dag som var så varm at vi var på stranden (Ebeltoft har nydelig strand) og en dag med skikkelig regn (da var vi damene på kjøpesenter i Odense).

Har vært i Legoland og småsteder som Middelfart og Fredricia. Vi har grillet, sunget og lekt. Vi har shoppet, vandret rundt, sett mye fint og vært sammen. Gode minner å tenke på!

17 kommentarer:

HildeS. sa...

Hei hei.
Så fine bilder fra Danmark.
Huset dere bodde i såg skikkeleg koseleg ut:)
Danmark er eit flott land å feriere i, koseleg og fint!

Interiørhuset sa...

så nydelige bilder du har tatt...høres ut som dere har hatt en kjempe flott tur...jeg håper at jeg skal kunne dra en tur til danmark..er så masse flotte plasser og inredningsbutikker der=)

min sin lille tue sa...

Hei og velkommen tilbake:)
Ser at dere har hatt en fin tur. Så flott et hus dere har bodd i da. Så bra at dere har hatt stort sett fint vær da, vi hadde mye overskyet og byger.
Men Danmark er et veldig trivelig land å være i, og jeg vil gjerne tilbake og se mer.
Men som du sier, det er godt å komme hjem igjen også- vi har vært på farten så godt som tre uker, og det er rekord her i huset. Nå skal jeg slappe av resten av ferien, og håper du har tatt med deg godværet hjem.
Ha ei fortsatt fin uke. Klem

Ida sa...

Velkommen hjem. :)
Flotte bilder fra ferien deres i Danmark.
Ett nydelig hus dere bodde i, ja.
Også kan dere leve lenge på minnene, som du skriver. :)
Ønsker deg fortsatt god sommer, vel hjemme igjen. :)
Ha en fin fin dag.

elin1976 sa...

I natt reiser jeg til Ebeltoft. Har vært der utallige ganger før og kommer til å komme flere ganger tilbake. Samme sted hvert år. Neste år tar vi 3 uker der nede.

Elsker den byen, menneskene og atmosfæren. Ha en fin dag.
Masse klemmer fra Elin:O)

Mia sa...

Flotte bilder fra Danmark! Høres ut som at dere har hatt en kjmpefin ferie, med sol til og med. Deilig med vellykket ferie, men alltid godt å komme hjem. Håper det blomstrer like fint i hagen din, som før du dro, og at all regnet ikke har gjort for stor skade.

anniche sa...

Så nydelige bilder fra Danmark!
Danmark er et vakkert og flott land å feriere i !!(...noe vi nordmenn vet å utnytte ja...hihi)

Huset dere bodde i så jo bare fantastisk ut!

Emmeline sa...

Halloen Trine. Så kjekt å høre at du også har hatt en fin tur til Danmark. Det huset dere bodde i var jo virkelig fasjonabelt, ikke noe tull der i gården skjønner jeg. Kjekt at været var bra også, det har jo ellers ikke vært så mye å skryte av her på sørlandet iallefall.
Ser at hagen din blomstrer stadig like vakkert. Det må jo være noe å fryde seg over. DU må ha en fortsatt fin ferie, kos deg med de kjekke ferieminnene og bevar feriemodusen hjemme også -uavhengig av vær, det er viktig!!!

Pulsatilla sa...

Åh, neste år vil jeg også på danmarksferie! Ser riktig idyllisk ut der dere var! Stokkroser er virkelig noe jeg forbinder med danmark - hus med bindingsverk, halmtak og masse stokkroser i veggen.

Heldige dere som til og med traff sola på ferieturen - det har visst ikke vært alle forunt i år :-)

Ellie sa...

Det er virkelig deilig å være norsk i Danmark, forstår jeg. Herlige bilder!

Beathe sa...

så flotte feriebilder, vi har også vært i danmark i sommer, været var dessverre ikke det beste....
Enig i at Ebeltoft er en vakker by, har feriert der to ganger.
Har ikke vært inne på bloggen din tidligere, men kommer gjerne tilbake, den glassverandaen din i et innlegg nedenfor, var nydelig synes jeg så nostalgisk og vakker:)

molly's heaven sa...

Så flotte bilder du viser, men jeg har så llyst å se mer fra det vakre huset ditt;)
Nydelig er det!
Fortstt god ferie, og kos dere:)
Skal snart få kjøpt noen roser til hagen;)

Flower Power sa...

Hei, nå fant jeg deg igjen:)....mistet deg av syne en stund, men nå er du endelig på linkelisten min:)

Så flott det ser ut der dere var i Danmark:)...virkelig vakkert! Skulle gjerne tatt meg en tur selv, men det får bli neste år kanskje?:) Det frister veldig.
Så hyggelig å dra sammen med venner...det blir ekstra koselig da.
Ha en superduper helg!:)

Olstad sa...

Høres ut som en perfekt ferie. Så fint det ser ut der dere bodde.

Fortsatt god helg.

HildeS. sa...

Hei hei.
Du er nominert til Rockin` Girl Blogger!!!
Sjå bloggen min.

moderncountry sa...

Velkommen hjem fra ferien!
For noen deilige bilder fra ferien i Danmark:) Og for et flott og herskapelig hus dere overnattet i!!
Vindmøller er så sjarmerendes og jeg tar bilder av dem både titt og ofte..jeg bor jo i Nederland..Ja, det er vemodig men samtidig også veldig deilig å komme hjem, sitter med den samme følelsen :)Du får nyte det fine været før regnet kommer igjen! Aina

moderncountry sa...

Tusen tusen takk Trine, dine ord varmet meg veldig!! En lang og varm klem til deg :))Aina