mandag 27. april 2009

Blomstrende jubileumsinnlegg

Trines hus og hage fyller faktisk to år i dag! Tenk, det er to år siden jeg tok mot til meg og opprettet egen blogg! Jeg feirer med hagens blomster!
Det er jo så herlige tider om dagen og hagen har såvidt begynt å by på små blomstergleder, litt her og litt der. Tenkte jeg kunne vise dere noe av det som er kommet opp fra jorda hos meg. Mange rundt i Norges land har jo kommet mye lenger i blomstringen, men hos meg er det altså ikke lenger enn at snøklokkene akkurat har kommet opp fra plenen. Veldig søte og yndige er de iallefall.

Vårkjærminne er ikke mindre søt og yndig. Helt fantastisk herlig blåfarge har den, og flink til å spre seg og lage tette tepper med de vårgrønne blader og himmelblå blomster. En må ha vårplante, spør du meg!Det er ikke bare det som blomstrer som gir oppmuntring og glede i hagen. Jeg stopper like mye opp ved synet av pionspirer. Å, så herlig at de kommer opp i år også, tenker jeg, og gleder meg enormt til pionene står i blomstring. Pioner er det ikke mange blomster som slår! Man må ha mange tuer! (Rettelse; JEG må ha mange tuer).

Auriklene har jeg fått av ei kjempesøt blomsterentusiastisk dame i staudeklubben på 80 år. Hver eneste gang jeg kikker på blomstene, så blir jeg minnet på henne. Slik er det jo ofte med blomster. Så vil man bli husket på - gi en staude til hagen til noen!


Like ved tua med aurikler står ei fin tue med lungeurt - også denne fått av ei veldig koselig hagevenninne i staudeklubben. Hun er stadig inne og kikker litt på bloggen min, så jeg sender likesågodt en liten hilsen til henne.

Var og kjøpte tusenfryd til inngangspartiet her om dagen. Disse blomstene er bare så nusselige, og jeg synes det ble så koselig å ønske velkommen med disse rosa bustehodene i et emaljert gammelt vaskefat på trappa.
Tusenfryd er små sjarmører som får meg til å trekke på smilebåndet hver gang jeg ser på dem!

I går gjorde jeg et scoop! Vel, det er iallefall min oppfatning da. Var en liten tur innom et loppemarked (vårens første for meg) og fant denne gamle gardintrappa som jeg sikret meg med en gang. I fjor hadde jeg lyst til å kjøpe ei gardintrapp i en interiørforretning til 800. Glad jeg ventet litt nå, for denne gav jeg den nette sum av kr 50 for. Den er av god gammel årgang og i mine øyne oser den av sjarme. Skrap for noen - gull for andre

.


Prydrabarbra på veg opp. Man kan nesten se det vokser her. For bare få dager siden hadde den såvidt begynt å spire og gro, men nå går utviklingen i kjempefart! Fasinerende å følge med på.
Syrinskuddene svulmer i den gode vårtemperaturen. Utrolig herlig å gå rundt i hagen daglig og prøve å følge med på alt som skjer.Må selvfølgelig takke alle dere som er innom og leser bloggen min, noen trofaste innom nesten på hvert innlegg, andre mer sporadisk. Men det er så hyggelig å lese det dere legger igjen av kommentarer til meg! Jeg har fått så mye gode ord, oppmuntringer og varme gjennom bloggen min, og sier med dette tusen tusen takk! Setter utrolig pris på det og håper dere vil fortsette litt til med meg. For nå er våren her, og blomstringen har begynt! Jeg har mer blomstring å by på utover - tro dere meg! God vårklem fra Trine

17 kommentarer:

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Gratulerer med jubileum Trine!
Du vet at jeg setter pris på bloggen din og alle dine nydelige innlegg som alltid er til inspirasjon for meg.Så da trengs det ikke egentlig å skrives at jeg håper virkelig du akter å fortsette med blogging i mange år fremover, men jeg skriver det lell jeg :O)

Gardintrappen din var så søt, de er virkelig et koselig element i hagen.
Ha en nydelig kveld og flott uke.
Klem

liven sa...

Gratulerer med 2 års dag:o)
Ååh så glad jeg er for at du blogger.... og jeg følger med!!
Har fått masse inspirasjon her hos deg og har flere ganger bladd i gamle innlegg hos deg:o)
nydelig i hagen din men ser at dere er etter oss her ja....men tenker dere tar oss igjen!!
Her har vi slått gresset allerede!!
Nydelig med tusenfryd....de er som sukkertøy:o)
Flott gardintrapp du fant deg og så fint å ha i hagen til nytte og pynt:o)

Ha en fin uke.....og gleder meg til å følge med videre!!

Hulda sa...

Gratulerer med bloggbursdag! :) Veldig mye fint som blomstrer i hagen hos deg nå. :) Våren er fin!

Anettes hus sa...

Gratulerer sååå mye med bloggens 2-års dag!!! Så flotte bilder du viser i dag! Du har en nydelig hage!! Alltid inspirerende å titte inn her:)

Gleder meg til 2 nye år;)

Klem Anette:)

My little footprints sa...

Hei Trine!
Grattis med 2 år!! Så flott det spirer og gror hos deg!
Jeg måtte smile litt for meg selv når jeg kom litt ned i bloggen din her, for nå har jeg akkurat kommet fra en annen blogg og der skrev jeg som kommentar at jeg ønsket med en slik gammel stige, men at jeg aldri fant det. Og jammen har ikke du funnet deg en! Synes de er så utrolig sjarmerende! Skulle hatt en slik med en drøss med potteblomster på! :)
Ønsker deg en fortsatt fin uke!
Klem Beth

Hespe sa...

Gratulerer så mye med jubileumet. Alltid kos å komme innom deg!!!
Ja, nå er det en deilig tid, og blomstringen er i full gang - nydelige bilder hos deg :o)

Ha en finfin dag!

kelm fra Hildegunn

Lyst på livet sa...

Gratulerer med dagen :-)
Nydelig stemning fra hagen din. Gleder meg til å sere enda mere utover våren/sommeren

klem

anne sa...

gratulerer med bloggbursdag :) Det var noen riktig nydelige blomster du hadde å by på da :D Vårkjerminne fikk jeg i fjor, og jeg gleder meg vilt til den en dag kan danne et blått teppe :)

anne -moseplassen sa...

altså, det var meg.. sorry, har flere bloggerkontoer :)

Anonym sa...

Hei Trine!Gratulerer så mye med 2-års jubileet!Gleder meg til fortsettelsen.
Har gledet meg til alle fantastiske hageinnleggene fra deg.Nå er de igang igjen for fullt,hurra!
Skulle forresten hilse deg fra Helen.Var og hørte på henne i Brumunddal,der skulle du ha vøri...
Er faktisk noe som blomstrer her oppi åsen også,herlig!
Kos deg videre i hagen,og god langhelg!
Klem fra Marianne.

Anonym sa...

Kjære Trine, gratulerer så mye med 2-års jubileum. Du vet at jeg setter stor pris på bloggen din, og jeg liker jo aller best alle hageinnleggene jeg da.
Håkon fyller 3 år idag, så idag er det han som bestemmer her hos oss. Blir bursdagsfeiring i flere dager fremover.
Klem Britt fra Trh

lavendel mio sa...

Gratulere med 2 årsdag!!
Liker bloggen din kjempegodt, håper at du forsetter å blogge til glede for oss alle her ute:))
Masse fine bilder av hagen din:)
Ha ei fin helg,klem:)

Margrethe sa...

Gratulerer med 2 års bloggjubileum :)

Har ofte vært innom og fått inspirasjon i bloggen din.

Margrethe

Tee of Dragonfly Cottage sa...

Gratluere med dagen :D
ER det ikke deilig med vår?`Jeg har også rotet rundt i jorda i dag og plantet!!! Det var kjempegøy :) Møkkete fingre nå :) :) :)
La oss nyte denne tiden... Ha en flott helg!

Anettes hus sa...

Hei igjen! Takk for hyggelig hilsen, Trine:)

Huset tilhører en venninne! Vi fikk låne det i forbindelse med en photoshoot ...

Ha en fortsatt fin helg!

Klem Anette:)

Signe sa...

Hei
Her var det mye fint å se, akkurat den stil jeg liker. Flott var og det huset ditt. Håper det er greit jeg legger deg til bloggen min,for her vil jeg gjerne komme igjen.
Ha en fin dag!
Hilsen signe.

Anonym sa...

Hei Trine,

Kjempe fin blogg! Jeg holder for tiden på med settdesignet til en kommende photoshoot og lurte av den grunn på om du kunne ringt meg på 92432028 i forbindelse med noen ting du har på bloggen. På forhånd takk!

Mvh
Bjørn Wad

www.bjornwad.com