tirsdag 22. januar 2013

Vinterhvitt og vidunderlig vakkert.......

..., men akk så kaldt om dagen. Gradestokken har krøpet ned på - 20 grader, og det biter friskt i kinnene utendørs. Om man ikke trenger å være utendørs i timesvis, går det greit med kulde og frost noen dager, og særlig når sola gjør det hele så utrolig flott ute. Dessuten er det koselig å fyre med ved i den gamle rundovnen i stua, og hygge seg innendørs når det er så kaldt ute. Man har liksom litt unnskyldning for å holde seg innomhus når gradestokken viser slike tall...

Det nydelige været utenfor vinduene inspirerer til å finne frem kameraet og komme seg ut og knipse litt. Bildene jeg tok i dag er fra hagen vår, og omgivelser rundt eiendommen.
 
 
Jeg fikk så mange hyggelige tilbakemeldinger om kjøkkenet og kjøkkenmaskinen i forrige innlegg. Takk så mye for de koselige ordene. De gleder meg! :-) Jeg tar dere med inn på kjøkkenet igjen i neste innlegg. Best holde seg inne nå i kulden.
 
Ønsker deg en fortsatt fin vinterdag!

Klem Trine (iført ullklær)

9 kommentarer:

Nana, Drømmehaven sa...

Det er smukt! Men det må nu gerne snart blive forår for min skyld :-)

stallnilsen sa...

Å så nydelige fine vinter bilder.

Hilsen Lisbeth ;)

lavendel mio sa...

Så vakre vinterbilde!
Men jeg kjenner på kroppen at nå er det nok kulde, kan godt bli 0 gr:)
Ha en fin uke!
Klem Hanne

Monica fra Koseleg sa...

Vinteren er eventyrlig vakker når det er snø- nesten magisk- og spesielt når solen titter frem og lar det glitre...
Men kaldt er det ja-godt å "krype inn i sitt lune hi" etter endt arbeidsdag.
Gleder meg til neste kjøkkeninnlegg- for det er alltid så koselig hos deg!
Mvh Monica

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Vakre vinterbilder. Det er så fint hos dere! Sikkert kaldt på hendene når du skulle knipse! 20 minus! Det var mye. Synes våre 10 er kalde. Gikk ca en mil i dag og kom inn med hvite vipper og bryn - veldig kledelig:-)

Kjøkkenet deres er bare en drøm! Vil veldig gjerne se mer. Nespressoen deres var skikkelig koselig! Skulle gjerne tatt en kopp te med deg foran ovnen:-) Går det bra med den flotte komfyren? Her går jeg og lurer på nytt kjøleskap - det må bli retro. Jeg er i tvil om det blir Smeg eller Gorenje. Sistnevnte er halve prisen. Så da er det kanskje ikke så mye å lure på.

Ha en fortsatt flott dag. Gleder meg til neste innlegg.
Klem fra Hjørdisliven sa...

Nydelige vinterbilder Trine!
Det er jo bare så vakkert nå i kulden (og 14 minus er faktisk veldig kaldt her hos oss :))
Gikk en tur forleden og knipset bilder av istapper...naturens kunst :)
Gleder meg til å bli med inn på kjøkkenet ditt igjen.
Og nå kjøpte jeg kopp og fat i Edme til min eldste datter....og hun bestemte seg da for å samle på dette serviset :)
så takk for inspirasjon :)

Ha en fortsatt fin uke
Klem fra meg!!

Merethe sa...

Hei Trine. Ja det er utrolig vakkert utendørs nå om dagen. Godt med litt mildere dag i dag synes jeg. Nydelige bilder du har tatt. Så du trimmer på veien forbi huset mitt du :) Da kan du fort se meg ute i hagen,særlig når våren kommer. Det er ikke mye av hagen som synes fra veien,så sving nå bare oppom om du ser meg ute. ;)
Har begynt å drømme om haging og blomstrende roser... men dette er veldig typisk meg på denne tiden. Nå sår jeg litt frø og venter på februar/mars da resten av frøene skal i jorda. Også kan vi vel håpe på en sommer med litt mindre nedbør enn den forrige :) klem Merethe

Hespe sa...

Hei på deg og takk for koselige ord hos meg Trine!
Nydelige vinterbilder!! Jeg synes det er kjempeflott om dagen, selv om jeg er enig med deg at når gradestokken viser minus 20, da er det i kaldeste laget - minus 5-10 er perfekt :)

Ønsker deg en fin helg!

Klem fra Hildegunn

liven sa...

Hei Trine
Ja nå er her pluss grader...men med de følger også regnet! Men har gått en laaang tur idag, og faktisk var der opplett :)
Nå går dagene mot februar...synest det er skjønt.
Har sittet å sett litt i gamle innlegg hos deg....og så en aldeles nydelig sepekopp på badet ditt. Hvit med blå skrift :) Et gammelt innlegg så kanskje du har knust den for lenge siden :)
Ønsker deg en fin uke..og kjør forsiktig. I Hordaland har det vært to grusomme bilulykker i helgen, regn som fryser til is på kvelden.
Klem!