søndag 10. februar 2013

Mamma mia...

...for en koselig morgen å få mannens nybakte sjokoladekake med is, kaffe og pakker på senga. Gutta og hadde skrevet koselige ord til mamma`n sin og slikt betyr mye for meg. Utrolig hyggelig å bli gjort så stas på!  :-)
 
 


Et brett med masse godsaker! Asjettene er i koselig stråmønster fra Porsgrunn Porselen og er hyggelig å bruke både til kake og til frokost. Koppene kjøpte jeg hos Søstrene Grene for noen uker siden, de hadde slik passende størrelse til kaffe fra kaffemaskinen.

Tror du ikke at etter pakkeåpningen, så var det enda noe mer bak soveromsdøra.....nye ski!!! Wow, utrolig flott, de gamle jeg hadde kunne knapt kalles ski, ifølge mannen. Ja, da var det vel egentlig duket for en søndagsskitur med hele familien.


Jeg er jo så glad i å ta bilder, og husket heldigvis på kamerat. Se, så vakkert! Det har falt lette snøfiller fra himmelen i hele dag, og det har kommet en god del snø. Det betydde helt nydelig silkeføre for oss skigåere og herlig vinterlandskap langs turen. 
Det er utrolig kjekt å bare kunne spenne på seg skiene hjemme og starte turen med det samme. Alltid godt å komme hjem igjen også, når en har vært på tur ei stund.

Her synes huset fra en uvanlig vinkel, vi må ut på jordet for å se huset slik. Tilbygget til venstre er inngangsparti og barnerom, og tilbygget til høyre er glassveranda og kontor oppe.Vel, hjemme tok jeg fatt på det kasserte juletreet og klippet av granbar som jeg la over en del av rosene i hagen. Jeg pleier alltid å gjøre dette i februar, da sola begynner å varme. Hensikten er å lage skygge for rosene slik at ikke de skal begynne å skyte knopper, for det er jo tele i jorda og røttene greier ikke å tilføre plantene vann. Dermed har jeg gjort mitt for at rosene bare fortsetter vinterdvalen sin litt til, og ikke blir lurt til å våkne opp på solfylte vinterdager.

Ha en fortsatt fin dag alle gode damer og mammaer!

Noen dager er bare bedre enn andre dager!  :-)
Beste hilsen fra Trine

10 kommentarer:

Hulda sa...

Så heldig du var som fikk ski. Det ble jo en flott tur i vinterlandskapet.

Synnøve sa...

Så heldig du er som både fikk kake, kort og ski.
Nydelig kjøkken du har:)
Klem

Lisbeth sa...

Tillykke med fødselsdagen, sikke en start med pakker, kage. Det er jo et drømmelandskab du bor i, det må være ganske fantastisk at gå ud og så afsted på skiene med hele familien - for mig er det en romantisk drøm fra min barndoms "Børnene i Bullerby" men jeg har aldrig lært at gå på ski;))
Mit juletræ er også klippet op og lagt over roserne.

Underberget sa...

ÅÅå, høres ut som du har hatt en superkoselig dag! Nydelige vinterbilder, jeg skulle så gjerne vært med familien på ski, men det er ikke lett å motivere alle... Ha en fin kveld videre:-)

liven sa...

Hei Trine!
Høres og ser ut som du har hatt en flott morsdag :)
Så koselig å bli vekket med slikt snadder...og så flotte bilder du har tatt i vinterlandskapet :)
"slitan" med nye ski også!
Her kom datteren med fastelavensboller til meg...og blomster og gavekort har jeg også fått av mine kjære :)
Kvelden har jeg tilbragt hos min egen mor :)

ha en fin ny februaruke

liven sa...

p.s. og her tittet vi visst inn til hverandre samtidig :)
Klem klem!

Monica fra Koseleg sa...

Høyrest ut som du har hatt ein nydeleg dag Trine :-) Her har vi også vore på skitur i dag- herleg vintervær!
Ønsker deg ein fortsatt fin kveld og ei fin ny veke!
Klem Monica

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

For en deilig dag du har hatt. Det skjønne stråmønsterserviset med kake på - på sengen. Og ut på tur med nye ski i de skjønne omgivelsene. Du så fint dere har det. Flotte vinterbilder.
I dag googlet jeg deg:-) Du skjønner, jeg trodde du hadde forsvunnet fra min bloggliste og måtte lete deg opp. Det viste seg å være feil, heldigvis. Men på google fant jeg en hel bildeserie fra da LevLandlig var hos dere. Så mange flotte bilder fra det herlige hjemmet deres som ikke var med i bladet. Du burde laget en link til dem på siden din.

Her er det vinterferietid, dvs det er bare en som har ferie.

Ha en riktig fin ny uke, Trine.

Klemmer fra Hjørdis

h.espe sa...

Ser ut som du hadde den perfekte morsdagsfeiringen, med alle ingredienser du kan ønske deg på en slik dag...

Ønsker deg en fortsatt flott søndag!

Klem fra Hildegunn

Synnøve sa...

Hei!
Jeg fant oppskriften på putene i Allers nr 44 29okt 2012.
Du kan sende mail til allers, og hør om dem kan sende deg oppskriften på mail. Det gjorde Hjemmet til meg en gang.
Hyggelig at du likte putene og stuen min.
Klem Synnøve