søndag 16. mars 2014

Solskinn på alle måter!

Lørdag morgen igjen, og sola stråler inn gjennom vindusruta! Så herlig å kjenne varmen inn i kjøkkenet, selv om det er lett å bli lurt. Utendørs er likevel lufta litt skarp, men supert å ta på seg treningstøy og gå en soltur med mannen.

Innenfor ruta står min koselige kaffekvern og rustikke terracottapotte med kløverplanta, som skuer mot sol på blå himmel med hvite luftskyer til.
I postkassa ligger dagens lokalavis med et lørdagsbilag. Inne i det kan man lese en artikkel fra Godager. Stas og moro!Og ikke nok med det! I Lev Landlig som akkurat har dukket opp i postkassa til de som abonnerer, kan man lese og se en del bilder fra kjøkkenet vårt. På matt og delikat papir tok kjøkkenet vårt seg godt ut, synes jeg. Bladet inneholder flere fine kjøkken og stemningsfull lesing å kose seg med. Jeg må si jeg har hatt en god hyggestund med tekoppen og Lev Landlig i helga.
Vi har holdt på med restaureringen her på det lille småbruket vårt i hele 18 år, og det er selvfølgelig kjempehyggelig at det drysser litt glitter i form av gode ord etter all innsatsen.

Akkurat nå snør det hos oss. Store kjerringer som faller ned i hagen vår. Men jeg vet jo at våren er her og snart vil sola skinne på ny.

Ha en fin kveld og ei herlig våruke alle sammen!
Klem Trine

7 kommentarer:

Monica fra Koseleg sa...

Kjekt Trine :-)
Gledar meg til å få Lev Landlig i postkassa! Ønskar deg ei flott ny veke :-)
Klem

stallnilsen sa...

Lev Landlig er et blad som man koser sæ med og lese i.
Her fikk vi litt snø igår, men idag knallblå himmel og sol, har vært ute med fotoapparatet og knipset bilder av små pippiper mot blå himmel.

Fine bilder, Trine, ha en fortsatt fin søndag og ei ny uke .

Lisbeth :O)

Merete - Lys lilla sa...

For en flott bilde du har knipset av den vakre blå himmelen gjennom vinduet. :-) Jeg venter på neste utgave av Lev Landlig jeg også, det blir så spennende å se fra stedet deres :-) Ønsker deg en fin uke.

Marit Bekkevold Skoglund sa...

Flott kjøkken. Har lest Lev Landlig i helga og synes det var så koselig hos deg. Varm og koselig atmosfære samtidig som det er lyst og trivelig. Prøvde å melde meg som følger hos deg i dag, men det var noe feil så jeg får prøve igjen i morgen å se om det går da.
Klem fra Marit

Lisbeth sa...

Du har det så fint og det er klart en inspiration at læse om.
Det er et skønt billede fra vindueskarmen, jeg har arvet et helt stel mage til sovsekanden, jeg har altid elsket det:)

liven sa...

Heisann
Så kjekt og så vel fortjent!
Artikkelen fra avisen, får jeg vel ikke se....men Lev Landlig koser jeg meg med :)
Ønsker deg en fin ny mars-uke
Klem fra meg

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Kan tro jeg koste meg med den flotte reportasjen!! Det er helt klart at man må få være både stolt og kry med litt berømmelse i form av en reportasje (både her og der) etter så mange år med slit. Har sagt det før; dere har vært gode!!!
Artig å se kløverblomsten i gammel terrakottapotte. I vinduskarmen min står det også en slik plante og blomstrer oppi en gammel leirkrukke. Og jammen har du Rörstrandkrukker:) Så den ene i LevLandlig og den andre her i vinduskarmen:) Så koselig du har det i vinduskarmen og med den blå himmelen i bakgrunnen.
Her er det ganske så grått for tiden. Men, men - det får vi jo bare ta i med.
Kjempekoselig hos dere. Skulle ønske jeg kunne lese reportasjen i avisen også:)

Ha en fortsatt fin uke, Trine!

God klem fra Hjørdis