onsdag 14. mai 2014

Søtt, hvitt og blått!

Så ren og enkel, men likevel så vakker og sjarmerende en kvast med hvitveis, satt på mormors hekleduk på kjøkkenbordet. For meg oser det av mai, nasjonaldag og vår! En liten bukett, plukket i et skogholt i nærheten, gir vårglede på bordet i dagesvis når den får stå kaldt om natten.


En nyanskaffelse i vår er denne lekre lysestaken fra Lene Bjerre. Jeg har to i tallet, og synes de er tilfører litt staslighet på bordet. Jeg likte så godt glasskulen midt på staken. Vakre var de til konfirmasjonen, og jeg tror jeg kommer til å ha glede av disse fremover om det ikke er noe spesielt å feire også.


Blå hortensia er som alltid like hyggelig. Vi var så heldige å motta blomster fra jobben min. Jeg satte den i en nettingkurv på en hvitmalt gammel krakk, og synes i grunn den oppførte seg pent der.Om få dager skal vi feire nasjonaldagen vår, og at Norge for 200 år siden fikk sin egen grunnlov.
Ønsker for deg fine dager og en flott feiring av landet vårt!Neste innlegg tar vi turen ut i hagen igjen, der vårblomsringen begynner å gjøre seg gjeldene. Du blir vel med?
Klem Trine

3 kommentarer:

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Jeg blir selvsagt med og gleder meg til neste innlegg!:-)
Hvitveis til 17. mai blir aldri feil. I år har de kommet for langt på våre kanter, så de kan jeg ikke pynte 17.mai bordet med:(
Så flotte og staselige lysestaker du har fått. Og blå hortensia er bare det fineste jeg vet.
Det var planen at jeg skulle vært med damene fra Bergen til Køben, men så kom mannen med billetter til Amsterdam akkurat samme helgen. Og det går jo ikke an å være i to så spennende byer samtidig. Men jeg satser på ny tur neste vår - og kanskje klaffer det for deg også. Så moro med tradisjonstur for oss bloggedamer:) Håper du får anledning til å treffe dem når du er der.
Ellers ønsker jeg deg gode dager.

Klem fra Hjørdis:)

Ingvild-Christin Kornmo Widerøe sa...

Kjempe koselige bilder :)
Gleder meg til å plukke hvitveis og bjørkegreiner imorgen og pynte skikkelig!

Ønsker deg en flott 17.mai :)

liven sa...

Skjønne hvitveisen, synd den er på hell her nå !
Og Hortensia er flotte, en kjekk plante å få :)
Flott lyusestake også, så tidløs og fin.
Vil gjerne være med på hagevandring Trine, en fryd for øyet og for inspirasjon. Min hage trenger sårt litt pleie nå, og denne uken må jeg bruke på det og maling her! Vi er mye på farten til det andre stedet vårt, så da blir det litt forsømt her hjemme.
Nå gleder jeg meg til tur, og det skal bli koselig å treffes!
Ha en fin dag
klemklem