onsdag 7. mai 2014

Yndige buketter i yndige vaser

Konfirmasjon til både eldste sønnen, tantebarn, samt etterpå-lag er unnagjort. Vi har vært på gudstjenester, feiret, spist, holdt taler, sunget, skravlet, hedret, klappet, smilt, tatt bilder og spist igjen gjennom hele helgen. Med andre ord, kost oss masse!
Blomstene jeg viser i innlegget er, ganske riktig, en del av blomstene vi hadde på konfirmasjonsbordet vårt. Vi valgte å bruke små, søte blomster som stod til omgivelsene i den gamle potetbua, innredet i nostalgisk stil hvor vi hadde konfirmasjonen vår. Gården heter Nashoug og både gården og vertskapet er veldig hyggelige. Men tilbake til bordet og pynting. Bukettene ble laget av sjarmerende fioler i forskjellige blånyanser, de blå, søte blomstene fra blåpute, hvite brudeslør og de limegrønne skjermblomstene til lønnetreet. Yndige buketter ble satt i vakre, små krystallvaser.
Dagen før konfirmasjonen kom bladet Allers. De ønsket å lage en reportasje om vårblomstring i hagen, og selv om det ble en i overkant travel dag, kunne jeg ikke si annet enn velkommen. Det er jo så moro at de har lyst til å komme! Vårreportasjen i Allers kommer neste vår - dere skal nok få vite. :-)

Mai har så langt ikke vist seg fra sin beste side værmessig. Her på Østlandet er det surt, kaldt, regn og til og med sludd og snø i lufta. Hagen trenger vann så slik sett er det godt med nedbør, men jammen er det såpass uggent vær at vi fyrer litt i rundovnen i skrivende stund.

Men vi har deilige vårdager i april godt i minne, og vet jo at om noen dager er det atter herlig vår!

Klem Trine

8 kommentarer:

Underberget sa...

Virkelig søte og fine buketter! Gratulerer også med overstått konfirmasjon og ukebladbesøk:-)

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Hei Trine og vel overstått konfirmasjon! Så nydelige buketter! Jeg kan tenke meg at det har vært et skjønt bord som jeg ville likt. Hørtes koselig ut plassen dere feiret også. Bilder etterlyses:)
Så god du er som tar i mot reportasjebesøk når du står midt i konfirmasjonsforberedelser! Da kan vi glede oss til neste vår. Allers har min mor kjøpt i alle år så langt tilbake jeg kan huske. Så det kommer jeg nok ikke til å gå glipp av.

Ha en fin kveld. Håper varmen kommer tilbake snart.

Klem fra Hjørdis

Hulda sa...

Så koselig med besøk fra Allers. :) Blir nok en fin reportasje. Søte, så vårbuketter du har laget. :)

Hulda sa...

Så koselig med besøk fra Allers. :) Blir nok en fin reportasje. Søte, så vårbuketter du har laget. :)

Monica fra Koseleg sa...

Detter var fint Trine! Herlige farger :-)
God helg til deg!

liven sa...

Gratulerer med vel overstått konfirmasjon i huset!
Ja så kan du slappe av til neste må forberedes da :)
Nydelige små buketter da...koselige.
Spennende med repotasje, og hadde blitt stresset jeg da! Men nå har jo du vært igjennom det et par ganger før da...:)
Ønsker deg en fin helg, så får vi håpe godværet kommer tilbake.
Om du vil følge min private Instakonto er brukernavnet : oliven63

klem klem

Anonym sa...

Så nydelige blomster! Har lest gjennom mye av den for meg- nyoppdagede bloggen din de siste dagene- moro- utrolig fin hage!!! Fant nemlig et nydelig bilde på Google når jeg søkte etter ideer til ny rosebusk av det blå kafesettet ogdronningen av Danmark rose bak! Nå blir det planting:-) kafesettet var også nydelig- hvor har du kjøpt det? Var det sånn eller har du malt det selv? Isåfall blir jeg kjempeglad om du vil formidle fargekoden:-)

Trines Hus og Hage sa...

Hei Anonym!
Så koselig å lese det du skriver! Tusen takk! Ja, Dronningen av Danmark må du plante. Ei veldig god rose som jeg er glad i. Duften, fargenyansene i rosa, herdighet og vekstvilje er noen av godordene jeg kan si om rosen. Men dog litt mye torner...
Cafesettet har jeg kjøpt slik på loppemarked. Liker også blåfargen godt. Skikkelig frisk! Men dessverre kan jeg ikke hjelpe deg med fargekoden.

Lykke til med planting og velkommen tilbake på bloggen!
Hilsner fra Trine