lørdag 7. februar 2009

Vårlig inne - vintervakkert ute!

Her hvor jeg bor er det skikkelig vinter ute, snøen bare laver ned og lager god gammeldags vinter. Mens inne i mitt lille hus begynner våren så smått å komme. Et nytt quiltet teppe ble anskaffet for ikke lenge siden. Et ganske vårlig og hyggelig teppe i behagelige pastellfarger og rosemønster som blir koselig å bruke ute på terrassen i sommer, og kanskje til og med som delikat strandteppe til solrike og varme dager ved vannkanten?
Årets første utgave av Hagen for Alle ligger på gamle kjøkkenbenken som vi har i stua. Det var så lekker og oppkvikkende forside på bladet, og pionene var da ganske fine til, sant? De sistnevnet er to silkepioner (uekte altså), men noen ganger må det være lov å jukse litt vel!
Våre gutters store superhelt, pusen Mario, synes det er veldig greit å ta seg en lur i den gamle kurvstolen som min kjære reddet fra søppeldynga i påsken i fjor.Årets første potte med perleblomster har ankommet kjøkkenbordet. Blir nok flere slike utover våren når denne takker for seg. De er jo så søte!!!

Helt utrolig yndige og uskyldsrene blå. Sarte blåtoner som jeg synes er helt nydelig!!!

Den lille sinkbalja synes jeg er søt som den er, men med blomster i, blir den jo ektra sjarmerende. To små hvite og fylte mini ildtopp er det som vokser i denne, med selskap av litt kvist og kvast. La på en ren og nystrøken duk til helga, og da synes jeg det ble så hyggelig og helgefint i stua med en gang. Har sittet og kost meg litt med nyeste Vakre hjem og interiører og hentet litt inspirasjon om hvite og vårlige blomster, brukt utendørs.
Denne rosebuketten stod og ventet på meg da jeg kom hjem fra jobb på fredag. De var en mordagshilsen på forskudd fordi min kjære er borte hele helga. Kjempehyggelig å få blomster, og fint å få dem til helgestart slik at man har muligheter for å nyte dem litt ekstra.
Jeg er gift med en slik kar som pleier å oppvarte kona si på sengekanten på morsdagen. Men i dag var han jo borte, så da tok mine tre gode sønner skjea i egen hånd. I dag tidlig ble jeg derfor vekket av gutta mine som kom med et brett med banansplitt, gave og kort til meg. Slikt rører vel et morshjerte!!!


Kong vinter bruser med fjærene om dagen, og alt utendørs lulles inn i et mykt og hvitt teppe. Det er blendende vakkert og jeg virkelig fryder meg over naturens storslåtthet! På turen min forrige helg hadde jeg kamera med og knipset noen bilder.Når trærne ser slik ut, blir jeg nesten helt salig...
Se så mye rim! Vakkert er det! Vi må bare nyte denne tiden også, med snø, rim og vinter. Våren kommer nok når den skal....Hjemmet vårt i vinterskrud.
Uthuset med en frisk rødfarge mot alt det hvite.


Også disse to da, som på lik linje med andre tobeinte små, fryder seg over mulighetenene for lek i snøen. Nabokatta og vår Mario har blitt bestevenner, og tilbringer mye tid sammen når de er ute.Ha en vidunderlig god morsdag alle damer!!!!! Klem fra Trine

18 kommentarer:

home 4us sa...

Herlige bilder, både ute og inne. Du har virkelig et smakfullt hus.
Ha en god morsdag!

Moderncountry sa...

ÅÅåh, det er nyydelig hos deg Trine!! Å så flotte bilder, rene våren inne. Vakker quilt med fine farger. Fere quilts har jeg lys til å investere mer i denne våren. Har jo planer om å få ut min gamle seng på verandaen igjen. Men denne sommeren skal jeg gjøre mer ut av det med både tepper, puter og himmel. Ja du skjønner vel..Tenker allerede nå vettu på hva jeg må gjøre..

Ble så sjarmert av kattene dine ute i snøen :)) Min vil ikke engang gå ut nå, kaldt på potene, synes jeg ho sier :) 5 min. tissepause, det er alt ho vil. Som regel ligger ho på senga eller strekkesr seg foran ovnen her. Fy så kladt det var på morgenen i dag, skalv bare å av å gå på toalettet. Jeg så sola så vidt i stad, det var vel over en uke siden sist. Så du kan si jeg savner den deilige våren!

Hvordan går det ellers Trine? Håper allting er bra!!
Ønsker deg en riktig Trivelig morsdag med kaffe og noe godt å bite i :) (jeg skal bake boller straks)

Varm klem!
Aina

liven sa...

Heisann!!
Gratulerer med morsdagen:o)

Så utrolig flotte bilder hos deg....jeg nyter de!!
Flott teppe med det nydelige putetrekket ved siden av:o)
Åh jeg liker så godt slike!!
Vinter her hos oss nå også....og det er jo vakkert!!
Blir lyst og fint utendørs!!
Skjønn Mariopusen også!!
Vår Maxepus er visst begynt å gå på frierferd. Han er nå 8 mnd....så tiden er vel inne for å ta en tur til dyreklinikken!
Vil jo helst ha han rundt dørene her og ikke i slosskamp med andre hannkatter!!

ha en fin dag videre:O)

Monica sa...

Så fint det er hos deg, både ute og inne:) Ha en fortsatt fin morsdag:)

Miss Marple sa...

Så flotte bilder - med både vinter- og vårstemning!
En fin morsdag til deg også =)

lavendel mio sa...

Gratulere med morsdagen!!
Her var det vår...hvertfall inne:)
Og det var så fine vinterbilder.

Ha en fin kveld:)

Miss Marple sa...

Hei!
Klart det er greit at du linker til meg, det gjør meg bare glad =) Jeg har allerede lagt deg på min bloggliste - uten å spørre engang... Du har det jo så nydelig hjemme hos deg!
Stemmer det, står "Made in Italy" under dem! Har du kjøpt dine brukt? Skulle gjerne fått tak i flere av dem, og jeg tror ikke de er spesielt gamle?
Ja, ikke sant det er herlig at det går mot loppesesong!!? I fjor måtte jeg begrense meg fordi vi bodde trangt under husbygging, men i år... Nå har jeg masse tom plass å fylle opp =)
Ønsker deg en fin uke!

silje-sin sa...

Hei, og gratulerer med morsdagen! Så mange nydelige bilder! Og lekkert teppe, kan jeg spørre hvor du har kjøpt det? Ønsker deg en flott ny uke, jeg synes du har en helt nydelig blogg:) klem fra silje.

Anonym sa...

Heia Trine, så fint du har pyntet inne, likte veldig godt perleblomsten og de små ildtoppene. Enig med deg at det er vakkert ute med snø i trærne og et hvitt landskap som også lyser opp innendørs. Har litt lyst til å starte en hageblogg i vår, men må tenke på det en stund ennå. Håper du får en fin uke. klem Britt fra Trondheim

Merete sa...

Så flotte og vårlege bilder du viser frå heimen din!!! vinterbildene med rim er knallfine...men lengtar etter våren her nå ;)
Ha ein fin onsdag!

Anne på Moseplassen sa...

*sukk* De småpusene!.... Det gjør vondt å se, for jeg har så lyst på sånne.
Vanvittig vakre rimbilder du viser, og godt å se perleblomster :)

Flower Power sa...

Ojjj, her var det mange nydelige bilder!! Kong vinter kan jammen male hvitt han også, hehe.
Det lyseblå teppet ditt var bare vakkert altså......såååå herlig farge!! Et sånt ett hadde passet perfekt hos meg:)))

Johanne sa...

Hei Trine :)
Håper det står fint til :)Tusen takk for koselig helsing hos meg...alltid like kjekt !

Så masse fint du viser :)vinterbilder ..teppe ( kjempefint og romantisk ) og pusen dokka og naboen`s...så godt at dei er så gode venner då :):)

Ønsker deg ein fin søndag vidare og ei god veke :)stor klem frå :Johanne

Johanne sa...

..hei igjen..hadde tenkt å skryte av rosene frå din kjære òg...dei var kjempefine :):)
Eg òg hadde bukett med vakre kvite roser forrige helg,.....MEN forskjellen var at eg kjøpte den sjølv ;);) Men fekk koselig helsing frå borna..så det var en fin morsdag :):)

Synnøve sa...

For en flott blogg du har!! Det er første gangen jeg er innom her, men det blir nok ikke den siste. Ble helt betatt av alle de nydelige bildene dine jeg....

Therese sa...

Hei, hei, og gratulere med morsdagen på etterskudd. Så nydelig blogg du har. Virkelig til innspirasjon. Jeg forelsket meg i mye av det du har til interiør. Første gang jeg er innpå her. Kommer tilbake. Ha en god uke. Klem therese

Grip dagen sa...

Oj, her blomstrer det virkelig!
Til og med quilteteppet har blomster. Nydelig!
Jeg gikk og surra i min egen verden da jeg besøkte plantasjen en dag. Så mange vårblomster de hadde fått!!! Herlig.
Jeg skal reise bort denne uka, så jeg kjøpte bare noen løkblomster og tusenfryd. De skal få stå kaldt mens jeg er borte.
Jeg kjøpte også 50 l såjord. Så gjett om jeg skal kose meg med frø når jeg kommer hjem fra vinterferie.
Det er en koselig jobb! Jeg velger ofte en dag med orntlig ruskevær. Da finner jeg frem jord, potter og frø. Da blir det vår inne! Jippi!

Ha det godt i snøen. Tenk alle spirene som ligger og venter på deg under der!!!
Klem Marit

anywhere_Smile sa...

This set of unspoken pandora jewerly rules went unchallenged it's not pandora bead and this extra weight, almost magically, pandora charms bracelets everything changed.Brings about acne could Pandora beads find out how traditions evolve, they simply do. To discount pandora the creative mind, images of a wizened pandora sale old wizard sitting atop a stone tower towards discount pandora charms the top of by far the largest mountain pop into your head. He sits Pandora beads 2010 in his white robe stroking his long a few facial beard pandora beads charms coupled with surveys the earth's weddings to be which buy pandora charm has a look of greatly consternation.