lørdag 30. april 2011

Blogg-bursdag!

I disse dager har jeg har faktisk blogget i fire år! Det begynner å bli en stund siden jeg litt famlende tok bestemmelsen for å kaste meg ut i bloggverdenen, og det har vært udelt positive erfaringer. Jeg har på disse årene fått kontakt med mange herlige jenter rundt omkring i Norge som deler min entusiasme og lidenskap for interiør og hage, jenter som gir meg gode og varme ord gjennom kommentarene sine, som gir meg glede og inspirasjon, og ikke minst selv inspirerer meg med gjennom sine fantastiske blogger. Min lille filosofi er fortsatt at at dette med blogging skal være et overskuddsfenomen for meg, noe jeg gjør når jeg har tid og lyst. Jeg er bevisst på at i en travel hverdag med alle dets gjøremål, så skal ikke bloggen være noe jeg trenger å føle på dårlig samvittighet for. Og det er kanskje litt av grunnen til at jeg er her fortsatt, etter fire år! Jeg vet iallefall at det som jeg får av dere, kjære bloggvenninner, er utvilsomt en av hovedgrunnene til at jeg fremdeles er her! Derfor får dere en liten bukett hvitveis av meg. Et vakkert symbol på vår og glede. Jeg satte den på en blåmalt gammel kjøkkenstol foran den snart 100 år gamle teglsteinmuren på kjøkkenet vårt.


Tusen takk igjen, for alt det gode jeg har fått gjennom disse årene, både gjennom bloggene deres og ikke minst det som dere har gitt direkte til meg her på Trines hus og hage. Det er jo dere som gjør at blogging fremdeles er morsomt, og jeg kommer til å kose meg videre, med å gi og få.

Ha en flott helg!

Varm klem fra Trine


14 kommentarer:

Høstmamma sa...

Gratulerer med 4 år! Jeg er for nybegynner å regne, begynte i oktober med blogging. Helt enig med deg i at bloggen skal være en fin hobby og drive med når man har tid og overskudd til det.
Koselig med hvitveis, den vokser ikke her, så det var koselig å få se en bukett hos deg:)

Ønsker deg en fin helg!

liven sa...

Hei Trine!

Gratulerer med fire år....har fulgt deg i tre :o)
er så glad for at du begynte med det...og er så glad når der er et nytt innlegg hos deg!
Skjønne hvitveisen...og stolen hadde en nydelig blåfarge!

Ha en fortsatt fin helg
Klem fra meg!

Lisbeth sa...

Stort tillykke med de 4 år, jeg kom først til da jeg selv begynte at blogge for et år siden. Det er altid meget inspirerende at kikke ind hos dig:o)

Fossestua sa...

Gratulere så mye med 4års jubileumet som blogger :)3.juni fyller bloggen min sitt første år, og det er utrolig herlig å være en del av superinspirerende Blogglandia :)
Ønsker deg en fin søndagskveld
Klem fra Lise

lavendel mio sa...

Gratulere med 4 års jubileum!
Jeg er kjempeglad for at du blogger,elsker innleggene dine:)
Nydelig hvitveis i mugge:)
Ønsker deg en nydelig uke, klem Hanne

Linda sa...

Gratulerer så masse med fire år:) Bloggen din er herlig:)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Gratulerer så mye! 4 år en jo kjempelenge, og dobbelt så lenge som jeg har holdt på! Feirer 2 år og 100.000 besøk nå - Give Away på bloggen min! Jeg har tenkt på fremtiden, og hvorvidt jeg fortsatt vil blogg om 2 år til, men det er ikke lett å vite! Kanskje går man lei. Men vi får se, og forekøbig er jeg her, og gleder meg over blogging og bloggvenninner!

Ha en fin dag!

Klem Cathrine :-)

Modern Country sa...

Gratulerer med bloggebursdag Trine! Tenkt at vi har holdt på så lenge, 4 år er jo veldig lenge. I Februar hadde jeg jubileum. Jeg deler nok samme filosofi,det gir mest glede og Inspirasjon uten selvpålagt press. I begynnelsen følte jeg nok at jeg måtte dele erfaringer og Inspirasjon så ofte som mulig, nå blir det etter jobb, gjerne i helgen eller i begynnelsen av uka når energilageret er fullt igjen.

Ønsker deg en God vår videre og takker for den varme hjemmekoselige atmosfæren du deler.

Aina

PS: Takk for det hyggelige besøket hos meg! :)

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Gratulerer med 4 år med blogging!! Din blogg var det første jeg fant lenge før jeg visste hva blogging var. Søkte sikkert på en blomt på google. Og jeg falt helt i staver. Koser meg fortsatt med dine skjønne innlegg! Godt å høre/lese at du ikke stresser med bloggingen. For det er fort gjort å gå lei når man føler litt prestasjonsangt:-)
Lykke til videre. Gleder meg å følge deg videre:-)
Klem fra Hjørdis

Anette Willemine sa...

Så vakker blogg du har! 4 år med blogging, ja da er du veteran her inne tror jeg. Har holdt på i 1,5 og synes tiden har gått så fort. :)

Nå skal jeg titte litt mer på dine skjønne bilder. Jeg legger meg til på følgerlisten din. Velkommen inn til meg også!

Ønsker deg en glad og fin helg!

Hilsen,
Anette Willemine

Anonym sa...

Så morsomt å komme over bloggen din igjen. Jeg så den for en stund siden, og har letet etter den siden.
Ekstra stas er det jo fordi jeg som liten ofte gikk forbi huset deres på vei hjem fra skolen og så oppussingen dere gjorde den gang. ( for over 15 år siden) og nå kjører jeg ofte forbi på vei til butikken.
La meg til som følger jeg, du har det jo så fint. Gratulerer med nytt kjøkken!!
hilsen Ranveig

ANETTESHUS.COM sa...

HURRA for Trines Hus og Hage!! Gratulerer med 4 år! Det er lenge! Jeg har blogget i 3 år (begynner å bli lenge det også, tiden går så fort;) Du har en SUPER blogg! Håper du fortsetter i MINST 4 år til!

Ha en ritkig fin helg!

KLEM KLEM
Anette:)


p.s. Vi sees vel på Glansdagen i juni, Trine?

liven sa...

Hei igjen Trine

Nytt kjøkken i utleieleiligheten....ikke hos meg (heldigvis)
Ferdig montert nå og nå gjenstår en del maling ennå før nye leieboere flytter inn!

Ha en fin lørdagskveld
klem!!

Maren Beate sa...

gartulerer med en kjempe fin blogg. Mye fin inspirsjon å få her :D Selv har jeg nettopp flyttet in vårt nye flotte hvitmalte sveitserhus. Og mye av tiden går med til hus og interiør. kjekt å finne den oginale sveitserstilen og blande litt gammelt og litt nytt :D Vi ser på bloggen din at du har den uthusfargen som vi gjerne vil ha på garasje og uthus. :D Etter mye titting i fargekart så holde vi på å bli gal. Rødt er definnitivt ikke alltid rødt!! ;) Men er det mulig å få fargekoden på uthusfargen din? den var midt i blinken :D Mvh Maren Beate