søndag 10. juli 2011

Blåmalt kjøkkenhylle

Jaaaaaaa, jeg har endelig greid å få til noe som jeg lenge har strevd med; nemlig to bilder ved side av hverandre.(!) Så enkelt egentlig, men bloggmalen min var visst litt smal, så etter mye møye og strev har jeg endelig fått orden på ting her, og resultatet ble ny bloggmal. Moro med litt forandring. :-)
De siste innleggene har handlet mye om hage, noe som nesten er uunnværlig for meg på denne siden av året, men nå vil jeg ta dere med inn på det nye kjøkkenet vårt igjen. Den koselige kjøkkenhylla henger nå på kjøkkenveggen, der den hører hjemme. Hylla er av god gammel årgang og har en orginal herlig blåturkise farge som jeg synes er helt vidunderlig fin.

Det er vel opprinnelig ment å bruke pyntehåndkle i kjøkkenhylla, for å sjule mindre fine ting som henger bak. Men jeg har glede av å sette litt småting oppå den, som ei søt gammel krukke og gamle småskåler, og henge gamle, emaljerte kjøkkenredskaper og ei lykt på spikrene under. For oss betyr det å tilføre kjøkkenet vårt mer personlighet og særpreg når vi tilfører det slike gamle og nostalgiske ting. Ting med sjel.

Jeg kjøpte nydelige dus blå stemor tidlig i vår til å ha ute på bislaget, og har hatt glede av dem helt til nylig faktisk. Men nå har plantene vokst seg så lange og ranglete at de ikke er så fine lenger. Jeg har plukket inn noen blomster og satt i en kaffekopp fra Wegdewood. Dette serviset begynte jeg å spare på i fjor sommer, og synes det er veldig tidløst og fint. Fargene sammen på hylla, blomsten og esken fra Isabella Smith i bakgrunnen er behagelige pastellfarger, og er skjønne som de søteste sukkertøy!
En raus bukett med stemor til langbordet ble det også. Den prikkete lille mugga stammer fra mormoren til mannen min, kjempesøt og sommerlig.

Jeg fortsetter fra kjøkkenet i neste innlegg også.
Ha fine julidager fortsatt! Koselig at du tok deg tid til å besøke min blogg.

Juliklem fra Trine

8 kommentarer:

liven sa...

Så flink du er Trine...bloggen din er veldig fin nå :o)
Og så koselig på kjøkkenet ditt da....en nydelig farge på hyllen din!
Fine nostalgiske ting både på benken og på hyllen ....kanskje det er en Rørstrand krukke du har der??
Er så glad i min som jeg fikk fatt på tidligere i år :o)
Nå venter vi veldig på det gode sommerværet her...og håper vi får litt i uken....ser slik ut :o)

ønsker deg fine sommerdager!

Klem fra meg :o)

lavendel mio sa...

Sukk for et nostalgisk koselig kjøkken:) Den blåfargen er sååå fin:)
Ja, her var det mange fine detaljer:)
Håper sommeren kommer snart, ha en fin uke, klem Hanne

Catje sa...

Vi har faktisk en helt identisk hylle her på hytta, bortsett fra at den er lakkert. Men den er laget at min samboer på sløyden, men takket være bildene dine, har jeg nå fått lov til å male den :) Hurra :)

silje-sin sa...

Nydelige bilder, Trine! Jeg elsker både huset og hagen din, du er til stor inspirasjon! Og takk for tipsene du ga meg om stauder. Rosene og staudene jeg har plantet nå står nok altfor tett ja, håper å få til å flytte litt på dem til neste år!

Ha en kjempefin sommer! Jeg gleder meg over hvert nye innlegg på bloggen din!

klem fra Silje.

Millygarden sa...

Härliga sommarbilder i gräddiga pasteller....det är så fint!


Kram Marina

MissMette sa...

Så koselig blogg du har :)
Her la jeg meg til som følger.
Nydelig hylle du har her, og
kjempefint pyntet... Søt med
de duse blå blomstene sammen
Ønsker deg en fortsatt fin uke
og sommer, klem fra Mette

Helene sa...

Så koselig det var på kjøkkenet ditt!Duse, fine farger! Her var det trivelig å komme på besøk, det kommer jeg til å gjøre oftere, etter jeg fant veien hit:o)

Heleneklem

Monica sa...

Hei hei. Fant deg via Emmeline, nydelig gammel hylle, fargen er alldeles skjønn. Legger meg til som følger her hos deg jeg :))

Ha en fortsatt fin kveld:))