mandag 13. mai 2013

Blått og grønt i harmoni

For noen innlegg tilbake fortalte jeg om et prosjekt som gikk på å male stolene rundt langbordet vårt. Vi har i alt 12 stoler som vi plutselig fant ut at ville gjøre seg med blåmaling i stedet for å være hvite. Da var det bare å ta penselen fatt, det vil si min bedre halvdel har sørget for å få malt dem blå, jeg malte de hvite for noen få år tilbake. Vi er fornøyde med resultatet, koselig å få inn litt farger i alt det lyse interiøret.

Min begeistring for den duse vårgrønne fargen fortsetter, og jeg synes grønt rett og slett er skjønt for tiden. Derfor falt jeg for disse smårutete grønne putene med dekor som roper vår! Jeg synes grønnyansene og blånyansene kler hverandre godt, og gir et trivelig og vårlig preg rundt langbordet. For den som er interessert, kan jeg røpe at putene er kjøpt hos Skeidar.


Når det gjelder maling, sverges det til oljemaling her i huset, særlig mannen min tar bevisste malevalg. Denne malingen er Jotun Yachting Shipolin med helblank glans (egentlig båtmaling da den vanlige oljemalingen er utgått hos Jotun) og blåfargen heter S2010-R90B.

 


Ønsker deg som titter innom her en god 17. maifeiring om noen dager, og nyt maidagene videre.

Klem Trine

11 kommentarer:

Monica fra Koseleg sa...

Det er som du seier deileg med innslag av litt farge i det lyse. Eg synest det vart kjempefint og putene var kjempekoselige! God 17 mai til deg også!
Mvh Monica

Hulda sa...

Så fine stolene ble i lyseblått, og putene fra Skeidar passer så godt til. De var kjempefine, og så håndlagde ut. Så fint hos deg. God 17. Mai. :)

Christina Mari Paulsen sa...

Nydelig blåfarge på stolene.
Herlige vårlige farger.
Kjempe fint.
Ha ein fin kveld.
Klem Christina

liven sa...

Herlige farger hos deg Trine...som oser av vår! En nydelig blåfarge var dette, og en fin avveksling til hvitt.
Så dere har brukt Shipolin ja...den bruker min mann til båten, og er så fornøyd!
Er enig med at oljemaling funker best!
Kjempekoselige vår-puter har du kjøpt...og grønt er jammen skjønt ja :)

Ha en fin ny uke...så sees vi på Instagram :)

Jatte sa...

Så skjønne puter.. herlige farger sammen, skikkelig sommerfeeling!:)


Ønsker deg en fin Tirsdag,
Klemmer fra Jatte♥

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Så nydelig isblå farge ! Den skal jeg se etter . Det ble kjempefint og med de putene , ble det veldig koselig . Skeidar altså ...? Hmm trodde ikke de hadde så fine saker. Fin dag til deg !

lavendel mio sa...

Nydelige puter, og så fin farge på stolene:) Har stoler i en lignende farge, så har jeg planer om å ha lyst grønt kjøkken nede i kjelleren, bare jeg får ånna:)
Ønsker deg en fin 17 mai!
Klem Hanne

Inger Marie sa...

Sååå flott!!og de putene dine falt jeg helt for:)
Ønsker deg en fin uke:))

frøkenFilur sa...

Så fin blåfarge;)
Helt eni i at oljemaling er det beste,uten tvil.
Veldig koselig blogg du har;)

tina

gulltopp sa...

Hei! :)
Jeg fant bloggen din ved en tilfeldighet da jeg leter etter en engelsk komfyr. Fant blogginnlegget ditt, og vurderer å gjøre som deg, handle fra England. Jeg bare lurte på om det passer med det strømstøpselet som er bak? Eller trenger man elektriker til å gjøre om på noe?
Ellers veldog fin blogg, kommer til å titte innom fremover, for vi har akkurat kjøpt hus, og da er det fin inspirasjon å lese om hagen din! :)
Hilsen Gulltopp

ANETTESHUS.COM sa...

Enig med deg! ELSKER grønt:) Spesielt om sommeren i kombinasjon med lyse pasteller!

Alltid like koselig å titte innom her!
Ha en helt strålende sommer <3
KLEM
anette