søndag 15. desember 2013

Glade jul i inngangspartiet

Huset er i julemodus, inngangspartiet intet unntak. Her står julegrana, benken har fått sin julepryd og lyskransen henger på døra, akkurat slik den pleier i desember. 

Den hvite benken er pyntet  med blant annet naturmaterialer, som forskjellige typer kongle, granbar og røde epler. De gamle lengdeløpsskøytene er et artig tilskudd på den julepyntede benken i år, og de er absolutt med å sette et nostalgisk og vinterlig preg på det hele.
Jeg synes naturmaterialer er så herlig å bruke. Så enkelt å finne i nærområdet, koselig å gå og plukke noen lerkekvister og litt granbar. De store konglene synes jeg er veldig dekorative og brukes hvert år. Jeg fikk en del av en kollega for noen år tilbake, og har tatt vare på dem slik at jeg kan plukke dem frem til jul.Det er hyggelig med pynt og stemning utenfor døra i tråd med årstidene. Akkurat nå vitner utedekorasjonen om at snart er det jul!Når vi først fikk ordentlig vinter, er det veldig synd at gradestokken bestemte seg for å vise røde tall og dermed begynte det å dryppe fra hustakene. Vi hadde et helt nydelig vinterlandskap i går, mens varmen vi fikk i dag var ikke nådig mot snøen som hang vakkert og tungt på greinene. Vi får bare krysse fingrene og håpe på at det snart vil snø på ny, og at vi får en hvit jul dette året også.

Jammen snart jul!!! Gleder meg masse!!!
Ha noen fine førjulsdager fortsatt!

Klem Trine

4 kommentarer:

liven sa...

Koselig og innbydende i inngangspartiet ditt Trine :)
Håper også på litt kaldt og fint vær nå, det gir den rette stemningen.
Ønsker deg fine førjulsdager

klem fra meg!

Tante Titti sa...

Så lekkert du har gjort det ved inngangen! Der må jo alle føle seg velkommen!
Ønsker deg en riktig god jul!
Titti-klem

Monica fra Koseleg sa...

Koseleg inngangspparti og herlig Julestemning. God Jul til deg og dine- håper du får fine dagar :-)
Klem

Anonym sa...

Hei, du har en super blogg og masse fine bilder. Har et par spørsmål til deg jeg, men finner ingen e-postadr.
Kan du sende meg en e-post med din adresse: anibrovo@online.no
Fortsatt god jul.
Hilsen Anita