søndag 13. mai 2007

Kopper, krukker og Mårbacka

Jeg var på en liten shoppingtur alene her om dagen (noe som for en småbarnsmor føles veldig godt!!!) og da fant jeg noen kopper og krukker som jeg ble glad for. Ei krukke til å ha kaffen i har jeg sett etter ei stund, minsten har nemlig ødelagt den vi hadde. Til selskap fikk den også ei krukke til "sugar", og salt og pepper ble det jammen også.... Rosek(n)oppene er faktisk kjøpt på Skeidar. De står godt til noen hvite tallerkner med roserelieff som vi har fra før.

Koppene ble innviet i dag da vi hadde gode venner på kaffebesøk!

Ah, endelig står pelargoniumen min (Mårbacka) i blomst!!! Jeg har overvintret den og ikke klippet den særlig ned. Nå er den så stor så stor, men har latt vente på seg med blomster. Kanskje alt bladverket har tatt det meste av næringen? Noen som vet? Iallefall har jeg tatt hele 22 stiklinger av den, og mange har blitt gitt bort til veninner også. Er iallefall så herlig at den endelig vil vise sine vakre blomster!


4 kommentarer:

Mor Grethe sa...

Så fine ting du har kjøpt. Her begrenser koppekjøp seg, har ikke skap-plass. Må eventuelt kaste noe, og det er jeg ikke flink til... Deilig å handle alene uten barn, det er en fryd. Ha en fin uke Trine. Takk for hilsen forresten, Line overbringet den hun:o)

åsemor sa...

Koselige kopper du har kjøpt. Mårbackan var kjempefin:)
Ha ei fin uke.

Mette sa...

Grattis med blog!! Kjempefin er den. Pelargoniaen din ser utrolig fin ut! Mine er grønne og friske, men blomstrer ikke enda. To av dem har knopper, men syns det går sakte. Jeg har dem inne på natta enda, i dag har de fått masse deilig regn. Har tenkt å ta stiklinger i september, leste at det var gunstig. Herlig tid vi har hvertfall!!

Klem, Mette

Emmeline sa...

Dette var skjønne kopper, og så lekker den kaffekrukken var...Helt nydelig. Er bare helt imponert over hvordan du får det til å spire og gro... Nydelig pelargonia og Mårbackan var jo også skjønn. Hos meg er det dårlig med grønne fingre, men jeg følger med på siden din her og kan jeg kanskje lære litt av deg...!