lørdag 5. mai 2007

Tur i det blå


I dag har vi vært på tur med svigerinner og svogere og barnas søskenbarn. Vi var ved vannet, grillet pølser, spiste kake og hadde det hyggelig sammen. En flott vårdag har det vært, og godt å kunne komme seg litt vekk også fra alle plikter og gjøremål som kaller. Bare gjøre noe annet og være sammen.... Det er jo slike dager man husker best. Dagene man holder på hjemme glir mer over i hverandre, men jeg er veldig hjemmekjær, så jeg må ha min kvote hjemme ( og helst i hagen når været er fint) for å synes det er godt å reise ut. Jeg er kanskje litt rar...


Vannet er som en magnet på ungene. Ikke fritt for at flere av barna ble litt våte på bena i løpet av turen...


Kom mai du skjønne milde, gjør skogen atter grønn.... Se så flott denne lønnen er mot blå himmel. Treets lysegrønne blomster minner mest om blonder om våren. Jeg lar meg fasinere...


En av hagens første buketter inne. Denne er laget av perleblomster, hvite og rosa hageskrinneblomster og noen få akeleieblad.

5 kommentarer:

åsemor sa...

Så koselig bukett fra hagen din. Har ikke grønne fingr ,så her er det lite hage kan en si. Har mange verandaplattinger (irundt hele huset ),så det blir noen potter med sommerblomster etterhvert.

Ellie sa...

Takk for hilsen på min blogg! Nydelig blogg du har, og huset deres var jo helt fantastisk flott! Herlige hagebilder også!

RedRobin sa...

Hei, hei! Så fin blogg du har laget deg, og FOR et flott hus dere har!! Duverden, her ligger det nok mange lange arbeidstimer bak ja. :o)

Kikker innom deg snart igjen jeg, for å se hva du driver med. :o)

Ha en fin mandag!

Emmeline sa...

Hei igjen Trine.
Takker og bukker for koselig hilsen på bloggen min, det var så kjekt å høre fra deg! Nydelig bukett du hadde laget med perleblomster, det ser ut for at dere har hatt en deilig helg!
Jeg har forresten sendt deg en utfordring.. Sjekk bloggen min, så kanskje du tar i mot?

Mor Grethe sa...

Så fint dere har hatt det Trine, det er godt å være på stranda. Klem fra meg.