mandag 14. mai 2007

God hagebok!!!

Må bare få anbefale ei utrolig fin og vakker hagebok som kom ut nå i april. Den heter "Hagevandring i en frodig norsk hage" og skrevet av Helen Fredholm, utgitt på Damm forlag. Jeg har gleden av å kjenne Helen Fredholm litt, hun er ei svært kunnskapsrik og kreativ dame fra Toten. I fjor sommer besøkte jeg hagen hennes ved et par tilfeller, og hagen hennes er bare en drøm! I denne boka får du masse gode tips, kunnskap og inspirasjon til å skape egen drømmehage! Masse vakre bilder! Man kan også få kikke mer på Helens hage på denne adressen: www.fredholm.no I tillegg var det en herlig repotasje fra denne frodige hagen i det siste "Vakre hjem og interiører".

Løp og kjøp boka, anbefales på det varmeste!!! Prisen er kr 329, men er etter min mening verdt hver krone!
Med boka i hus er det bare å rigge seg til i godstol eller sofa, og med tente lys og friske blomster rundt seg er det bare å nyte!

Etter å ha sittet en stund og lest i boka til Helen, må man bare ut i egen hage, full av inspirasjon. Der kan man gå og drømme og planlegge, kikke og kanskje ta med seg litt av egen hage inn og sette i vase på stuebordet. Denne lille vårbuketten er laget av småhjerte, vårkjærminne, forglem-meg-ei og hvit hageskrinneblomst.


4 kommentarer:

HildeS/Frøken Fryd sa...

Takk for tipset om boka. Me skal til å lage hage, så den kan vere nyttig:)
Koseleg blogg du har med masse flotte bilder.

[morgrethe] sa...

He he, vet ikke om jeg løper og kjøper Trine.... Jeg og hage snakker ikke samme språk, det er fremmedord for meg. *smil* Takk for så koselige kommentarer på bloggen min. Jeg titter innom deg hver dag jeg, har tid til det vet du:o)

åsemor sa...

Lurer på om jeg leste noe om henne, var det hun som tok over gården etter bestemora si?
Tror ikke det hjelper på hagen min om jeg kjøper den (har ikke grønne fingre), men å kikke på bildene det er trivelig.
Ha ei fin uke :)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Heisann.
Eg har linka deg på bloggen min om det er greit:o)
Ha ein fin dag.