søndag 22. mars 2015

Inngangsparti med påske-touch

Nå er det jammen meg tid for en vårlig oppdatering her på bloggen min. For det er jo vår!
Inngangspartiet vårt har fått et nytt og friskt pust, og det kjentes virkelig herlig å kunne ha blomster utendørs igjen. 
 Snart er påsken over oss og jeg gleder meg masse! Påskeliljene har  jeg plantet plantet i en kurv, og rundt løkene la jeg fjorårets visne dagliljeblader. I den svarte smijernsskålen ligger betongegg i reir.
Det var deilig å få kostet og rengjort bislaget vårt. Det blir desto hyggeligere å komme hjem til et vårlig inngangsparti nå.Betongeggene som jeg laget i fjor, har et herlig rustikt preg.

Inngangspartiet på det lille småbruket Godager. 
 
 
 
Med den gamle Ludvig-sekken har inngangspartiet fått en sjarmerende påske-touch. Her prises en ekte norsk skipåske med god gammel sekk på ryggen og gamle håndstrikkede Selbuvotter på fingrene.
 
 
 Disse Selbuvantene synes jeg er så utrolig fine! Jeg bare beundrer det fine håndverket. Disse har tilhørt en gammel nabo der jeg vokste opp, og jeg har tatt vare på de i flere tiår. De har et par store hull på fingertuppene nå, men så kan de tjene som dekor på trappa i stedet. Jeg har fremdeles stor glede av de ved å bruke dem på denne måten.
Velkommen til oss!


Velkommen vår - og velkommen påske!Ha en fortsatt fin søndag, og ei fin uke før påskeferien.

Klem Trine

2 kommentarer:

Inger Marie sa...

Fantastisk!
Så flott og vårlig du har pyntet!
Betong eggene likte jeg godt,har fått dilla på støping jeg og...)
Ønsker deg fin søndag:)

Unknown sa...

Fin artikkel og bilder av deg og hagen! Moro! God påske:)