torsdag 11. oktober 2007

Hot chocolatMan bør vel ikke sitte og meske seg med skolebrød og pai kveld etter kveld, og denne kvelden er jeg helt alene. Jeg har lagd en kopp varm sjokoladedrikk (god lavkaloridrikk som heter Options) i min nye kopp som jeg kjøpte i Oslo i helga. Det smaker godt med noen få nøtter til og vann i glasset er både sunt og godt. Så nå har jeg tenkt å se filmen som heter Chocolat med blant andre Johnny Depp.


Jeg har stort lysbudsjett om dagen ettersom jeg tenner lys rundt om i huset, hver eneste kveld, selv om dagen er det hyggelig at noe er tent. I går kveld hadde ei god venninne denne søte telysestaken med til meg og et nydelig kort til. Så koselig! Jeg synes den er veldig søt og den gir så fint lys gjennom blonden. Ønsker dere alle en riktig god kveld!17 kommentarer:

Villa Utsikten sa...

Nå fikk du meg til å få lyst på sjokolade!..:) Tenkte jeg skulle la være å spise godt midt i uka.men det går ikke nei..i går var det boller og i dag blir det helt sikkert noe godt til tv-kvelden..
Er som deg at jeg "koser" meg mer når jeg er alene hjemme. Får tenke at en lever bare en gang;)
Koppen din var fin,liker den fargen godt!
Ha en fin fredag!:)

Pulsatilla sa...

Sitter her med kakao på jobb, jeg... Gjelder å holde blodsukkeret oppe den siste arbeidstimen ;-)

Hestekastanjer - det er bare å putte de brune "nøttene" i jorda, ja. Men jeg har ikke sådd vårt tre selv, det er det en gammel onkel som har gjort, så treet kom med huset og hagen da vi tok over. Hos min venn under kastanjetreet så jeg imidlertid at det kom opp mye spirer, så jeg tror den bør være ganske lett å få til.

Så deilig dere har hatt det med bakedag og høstferie.

Lindas Hus.. sa...

Flotte bilder,viktig å kose seg i høstmørke,ja er går det også en del lys.Flott film,har sett den flere ganger. :0)

Leah sa...

Hei, takk for kommentar på bloggen min :-) Nå har jeg sitti og kost meg med å gå igjennom hele bloggen din, og det har vært en fornøyelse! Så mange herlige bilder av vakkert interiør og blomster, og for et utrolig hus!!! Dere har virkelig vært kjempeflinke!!! Og det beundrer jeg virkelig, for jeg vet litt om arbeidet som ligger bak. Vi har selv hatt et hus fra 1850. Jeg elsker gamle hus, men siden min mann ikke er noen snekker, og vi har tidkrevende jobber begge to og tre barn... så kapitulerte vi i våres. Da fant vi et nybygd hus som jeg falt pladask for. Og grunnen til at jeg falt, var vel at snekkeren som har bygd det har hatt en forkjærlighet for gedigne lister og nostalgiske detaljer. Så da fikk jeg jo med meg litt av sjarmen ihvertfall, ti,hi. Men eplehagen og peonene har vi jo ikke. Kun pyttsmå nyplantede syrinbusker... Så vi måtte gi avkall på drømmen, og det var igrunnen det lureste for akkkurat vår familie, men nettopp derfor synes jeg det er så gøy å se hva dere har fått til. Det kan dere være stolte av! Dette ble litt filosofering fra meg på morgenkvisten, sitter her alene med laptopen mens resten av huset sover. Deilig... Ha en fin helg kjære deg :-)

åsemor sa...

Kjempegod film, har sett den mange ganger. Og en kopp sjkolade varmer både kropp og sjel:)
Ha ei fin helg!

Emmeline sa...

Man bør absolutt sitte og meske seg litt her i livet syns jeg! Håper du koser deg MASSE denne uken, selv om den går mot slutten. Denne filmen er en sånn skjønn feelgood film syns jeg, veldig fin!
Høsten er jo en fin tid til å tenne lys, så det er godt at vi tar oss tid til det. Ser at du har vært i Bergen med tensing kor? Når skjedde dette da??? Jeg har også sunget i kor nemlig, men det var helt tilbake på åttitallet, da sang jeg i et av byens tensingkor sammen med Sissel Kyrkjebø og en rekke andre folk som har blitt småkjendiser siden.
Jeg ble imidlertid bare Emmeline--og er egentlig mer enn fornøyd med det;0) Nydelig kopp, du har mange fine syns jeg! Ha en fortsatt god helg når du leser dette!!!

Ellie sa...

Det så koselig ut med en kopp varm sjokolade og film. Man bør absolutt kose seg når man kan! Chocolat er en fin film, ei av mine venninner er helt betatt av den filmen. Ønsker deg en god søndag!

Flower Power sa...

Kakao, film og levende lys ser ut som en perfekt kveld! Det er sunnt å kose seg:)) Håper filmen var bra. Heldige du som har fått så fin tlysholder, denne var riktig så søt:))
Fortsett å kos deg!:)

Marie sa...

Mmm dette såg godt ut! Dersom du skal sette kastanjer så ikkje sett dei for djupt. Dei ligg som regel under eit lauvlag når dei spirer i naturen. Her spirer det nye planter kvart år. Og ein ting til; hugs at treet blir svært stort så ikkje sett det for nær huset. Lukke til :o)

moderncountry sa...

Å hei Trine!
Ja, jeg roper litt her, for jeg ser at du har vært mer aktiv her inne i det siste. Så jeg gikk visstnok glipp av noen poster. Hjelpes så koselig og deilig det så ut med bolle og brødbaking altså, kjempekoselig!! Ja, og så er kjøkkenet ditt så flott!! Skulle ikke sagt det var fra 60 tallet, spesiellt ikke vifta. Kan ikke skjønne dere vil skifte ut dette? Det passer jo til huset og stilen ellers da.Men kanskje dere vil ha noe mer moderne? Minte meg litt om kjøkkenet til Mia. Koselige bilder i siste post. Du er ikke alene om å tenne lys om dagen, det går hardt her og :) Gleder meg til Torsdag, da får vi besøk fra Norge. Ei søster og ei venninde kommer. Det skal bli såååå koselig! Prøver å ordne huset her litt før de kommer. Vel, du får ha en fin uke Helene. Kos å se deg mer :) Klem fra Aina

Lynetmor sa...

Å, den koppen med sjokolade så god ut :-)
Deilig å ha slike kvelder hvor en kan slappe av litt for seg selv.
Ønsker deg en fin mandag.

Mor Grethe sa...

Så godt å kose seg Trine, viktig det. Det har blitt mye kos i høstferien her også. Vi fortsatte litt til og med i dag, med film rett etter skoleslutt. Den nye Barbie-filmen vet du. *ler* Du vet vel det du som har tre gutter;-)

moderncountry sa...

Haha, nå må jeg le Trine! Nei, du skjønner jeg leste teksten under bildet. Og jeg trodde altså den teksten "hørte til bildet", for der stod det nemlig at det var slik kjøkkenet ditt så ut i dag. Ikke visste jeg at det som stod over hørte til bildet, og ikke det under. Skjønner? Men jeg var vel kanskje litt trøtt og..Takker så mye for laaaang kommentar! Ja, det er alltid så hyggelig å få høre mer fra din kant,og du tar deg god tid i tillegg. Ikke alle gjør det vettu ;) Så deilig å ha hatt en høstferie da, ja det kan jeg tenke meg var topp. Det har jo vært så nydelig i det siste, men litt kaldere der du bor selvfølgelig. Må si du har det travelt med 3 barn! Ja, jeg har jo bare samboeren og katten jeg :)
Nå er det bare 2 dager til besøket og sommerfuglene begynner å komme :) Som du sa, ja jeg holder på her, og i går fyllte vi kjøleskapet med de det aller deiligste. Så var det bare å gjøre rent, gjøre i stand senger, rydde og kjøpe friske blomster. Du vet vel hvordan Nordmenn er? Hehe, ja iallefall i min familie da.MÅ jo se fint ut før besøk. Du får ha gode dager Trine, kjempekos å høre fra deg igjen :) Varm klem fra Aina

Ida sa...

Mmmmm...
Koselig stemning hos deg.
Med lys, blomster og knasende og gode nøtter. :)
Yoghurt nøtter er godt!
Håper at filmen var god da.
Lysestaken fra din venninne var søt.
Kos deg videre i høsten med masse levende lys. :)

9na sa...

Namnam de skolebrødene nedenfor ser deilige ut!!

Mia sa...

Å vad mysigt du gör det och vad sugen jag blev på choklad!

Anonym sa...

Den filmen så jeg på flyet hjem fra siste ferien vi hadde, og en eske med belgisk sjokolade i fanget...eh, munnen;) Nydelig!