tirsdag 16. oktober 2007

Inngangspartiets forskjønnelse

I sommer lagde min kjære trapp opp til inngangspartiet av granittsteiner. Tidligere i sommer så "trappa" vår slik ut. Ikke særlig til trapp, men likevel nok til at en liten pjokk kan sette seg nedpå.
Dette er alstå FØR:
Etterhvert fikk vi trapp da, og den har jeg vist i bloggen min før. Men jeg tar det med igjen for å vise hele prosessen.
Neste etappe i prosjekt trapp var å legge skiferstein foran og rundt innganspartiet. Deilig å få det litt mer renslig rundt inngangspartiet. Trekassa med pelarogniene Mårbacka fra terrassen har havnet her nå som terasselivet ugjenkallelig er over.


Min gode mann har møysommelig kuttet og skjært skifersteinene for at resultatet skulle bli bra. Dette er alstå NÅ:Inne på bislaget finnes også rester av pelargonier i en annen trekasse og litt nedfallsepler som høstlig pynt på bordet.
En pelargonium har havnet på krakken her. De blomster jo enda, og da kan jeg ikke kaste dem, synes jeg.
21 kommentarer:

Mia sa...

Såååå lekkert, Trine! Jeg er virkelig imponert over det nydelige huset deres, og all den nøysomme jobben dere har gjort og gjør for istandsette det hele. Og inngangspartiet er intet unntak! Nydelig ble det, med trappen og skiferen, jeg er veldig fascinert av slike skiferstensbelegg, det blir noe veldig flott og staselig over det, og det passer jo så fint til huset deres da. Koselig var det også med dine Mårbackaer ute enda, jeg har tatt mine inn (de fleste i et isolert uthus for overvintring, og noen inn i huset på vinduskarm, har ikke hjerte til å kaste de...)

Tusen takk til deg for den kjempekoselige kommentaren din i forbindelse med "jubileet mitt" i blogggen... Jeg setter stor pris på den.

Mor Grethe sa...

Hei Trine. Så fint det ble med skifer rundt inngangspartiet. Den gubben din er virkelig flink. Vi hadde skifer-platting i huset der jeg vokste opp, der var det gress imellom hellene, skal dere også ha det...eller? Imponert igjen!!!:-)
Klem Grethe

Lindas Hus.. sa...

Kjempekoselig.Flott trapp og heller.Skal du ikke prøve å la blomstene overvintre i kjelleren?
Litt vann 1gasng pr mnd.
Ha en fin helg. :0)

Ellie sa...

Så fint det ble! Skifer er så flott, og det passet jo så godt inn hos dere. Virkelig flink mann du har! Hvor får man tak i slike? ;-) Det er så koselig med bislag, synes jeg, og du hadde jo pyntet så fint! Ha en fortsatt fin kveld!

ava sa...

Såå fin blogg du har!! Linker deg, jeg!

Tilonino sa...

Hei og så nydelig det ble i inngangspartiet deres. Lekkert var det. Inspirerende blogg du har. Kommer gjerne igjen.
Ha en fin helg!

elisabethj sa...

hei!
Leste en av de tidligere kommentarene dine til en annen her inne i bloggverden(husker ikke helt hvor det var)Du nevnte der at du var med i Tvers-koret tidligere.. Litt morsomt for det var foreldrene mine også-selvom de kanskje var med litt tidligere enn deg...Du har et nyyydelig hus, til å sikle av-hehe....og jeg er innom deg på bloggen stadig vekk! HA en deeeiilig helg:)

Klem fra Elisabeth

Marie sa...

Dette var verkeleg fint! Eg er så glad i skiferheller. Har planar sjølv også, men har verken tid eller råd med det første. Kanskje ein vakker dag...

God helg :o)

min sin lille tue sa...

Hei på deg:)
Det har blitt ei flott trapp hos dere ser jeg.
Og den filmen du har kost deg med har jeg sett også. Liker både sjokolade og Johnny jeg, sukk:)
Ønsker deg ei god helg.

Leah sa...

Så utrolig fint inngangspartiet ditt har blitt!! Det ser så koselig og nostalgisk ut i bislaget ditt, nesten så jeg får lyst til å slå meg ned med et eple, hi,hi. Og mannen din er jo bare suveren, han må være tusenkunstner. Ha en fortsatt fin helg med dine :-)

Flower Power sa...

Hei Trine!

Så nydelig det har blitt rundt det flotte huset deres! Jammen har du en tålmodig og nevenyttig mann! Og jeg tipper at du ikke er dåligere du:))
Sammen har dere virkelig greid å få det vakkert rundt dere.Så flott du har dandert inne på bislaget.... nydelige bilder!
Ha fortsatt en fin helg:))

Kathrin sa...

Oi, oi,oi nå var det mye fine bilder siden sist! Du har et fantastisk hus! Yttersiden er nyyydelig, minner om blonder og kniplinger... Gamle hus' sjarme kan ikke måle seg med noe, ingenting kommer opp mot det. (Selv om jeg trives godt i nybygd hus, inspirert av de gamle sveitserhusene). Lekkert er det, huset ditt! Herlige bilder av bollebaking også. =)

Olstad sa...

åhhh så lekkert jeg blir så godt humør av å gå inn i bloggen din for da får jeg tro på at huset skal bli ferdig en gang.

Lille sjarmør på trappen var ett fantastisk vakkert bilde.

God helg

Laila sa...

Så fint det ble med skifer utenfor. Og kosleig på verandaen. Mannen min skal også legge skifer utenfor, men det blir sikkert ikke med det første. VI har litt å henge fingrene i her...

åsemor sa...

Kjempefint inngangsparti, også så praktisk. Nydelig jobb utført av husets handyman:) Vi la beleggningstein i innkjørselen vår for noen år siden, og det var vel anvente penger.
Ha ei fin uke:)

Emmeline sa...

Så GØY å følge utviklingen i dette prosjektet, og det er jo virkelig et STORT prosjekt!! Så flink dere er å få det til.. Den lille pjokken i trappen er jo supersøt der han sitter, men jeg regner med at det må være deilig å få på plass disse hellene. FOR et arbeid, og det var NYDELIG!

Du lager stadig flotte stilleben med Pelargonier!
Jeg tenkte på deg i dag da jeg var utenfor et hus som min bror har flyttet fra... Han hadde nemlig reist fra en rekke krukker med blomster (-ikke mindre enn 27 krukker faktisk) -og i noen av disse krukkene var det faktisk pelargonia. Dermed bestemte jeg meg for å redde alle krukkene...
og det har jeg gjort, og så har jeg delt dem ut til alle som trenger noen frostsikre blomsterkrukker...
Men krukkene med pelargonia har jeg beholdt selv, i Trines Ånd! Jeg må se om jeg klarer å få dem til å overvintre i min kjeller??
I følge mine foreldre går det superfint, vi får se.

Møblene dine er så fine. Det ser ut som dere enda kan nyte noen vakre høstdager i bislaget. Det ville jeg iallefall ha gjort hvis jeg kom på besøk!!
Kjekt å få se resultatet av et FLOTT stykke arbeid-inspirerende!!
Ha en fin uke Trine:0) Takk for titten!

Ellie sa...

Muffinsene er selvlagede, ja. De er veldig raske og greie å bake. Jeg uttrykte meg nok ikke helt klart i min forrige kommentar, men det jeg mente å spørre om var hvor man fikk tak i slike nevenyttige og flinke menn ;-). For jeg går ut fra at man ikke kan få kjøpt slike billig fra damene i staudeklubben? De vil nok gjerne beholde dem, tenker jeg! ;-)

Pulsatilla sa...

Kjempefint, Trine! Skiferbelegg er kjempeflott og passer jo perfekt til huset deres. Trappa tror jeg jeg har skrytt av før ;-) Helheten blir virkelig fin.

... også er jeg bittelitt misunnelig på at du har slike fine, spinkle hvite klappstoler som jeg har sett etter på ettersommeren. Jeg får visst fortsette jakten til våren.

moderncountry sa...

Dette var flott Trine!! Så vakkert med skifer, det er et stort ønske her og. Hadde vært fint i gang...Nydelig dekorert rundt huset ditt, så romantisk, lyst og koselig :) Får en skikkelig på landet følelse, med et snev av deilige late sommerdager :) Har du tatt inn pelargoniaene nå? Jeg tenkte jeg skulle ta inn min i dag. Ja, vi hadde nemlig frost og er redd den dør snart. Bør vel avklimatisere den først litt i en kald gang..Vil jo ikke at den skal dø..

moderncountry sa...

Du og dine ord gjør meg så glad :))
Varm klem

christinasinteriør sa...

Guri malla du har det såååå fint da!! Jeg blir helt satt ut!! Det fine kjøkkenet...Jeg er så glad når jeg sitter her på bloggen og ser alt det fine! Endelig i en interiørverden jeg har lengtet etter lenge! Kjempe fin side du har!!;)