fredag 29. februar 2008

Blomst til helgen

Fredag igjen! Sitter her med en deilig fredagstrøtthet i kroppen. Så godt med fredag ettermiddag! I kveld skal vi treffe en del gode venner, og det gleder jeg meg til!

Var på liten handletur i går og dro innom en blomsterhandler for å finne en blomst til helgen. Kjente liksom at jeg måtte ha en skjønn blomst å beundre og ville unne meg selv den påskjønnelsen. Valget endte på denne blå hortensiaen. Svært lenge siden jeg har hatt hortensia i hus sist, men de er jo bare så vakre! Blir ikke mindre vakker av at sollyset strømmer inn over den...Nærbilde av en blomst. En blomst er jo egentlig en klase av mange, mange små blomster. Og for noen nyanser av blå! Hortensians blåfarge minner meg om en herlig skyfri himmel!
Tusen takk for så mange koselige hilsner her på bloggen min. Noen rekker jeg å skrive en hilsen tilbake til, andre ikke. Men jeg setter veldig pris på dem alle sammen!
God helg til dere hyggelige , kreative, varme og flotte jenter der ute! Klem fra Trine

17 kommentarer:

My little footprints sa...

Hei Trine!
Ja nå er det helg igjen! Ukene bare raser av gårde! Har tatt en liten pause fra malingen kveld... og gjort husarbeid..hihi ;) Denne jenta sitter visst ikke stille ;) Joda, jeg gjør det også! Koser meg med Norske talenter på Tv2, synes det er så morsomt og underholdene å se på! Ønsker deg en herlig helg Trine! Blomsten du viser var virkelig fin, jeg likte blåfargen så godt!
Klemmer til deg fra meg ;)

Aalerud Stall sa...

Hei Trine!

Nydelige bilder av Hortensiaen og flotte bilder av det du hadde laget i forrige innlegg! Jeg får skikkelig vårfornemmelser av å være inne på din blogg :-)
Vi har hatt en litt hektisk uke fordi Lillegull har vært syk, så jeg har såvidt vært inne på bloggene, men ikke rukket å legge igjen noen kommentar før nå. Håper vi kan få til å treffes neste helg, du får sende en melding når det nærmer seg. Ha en kjempeflott kveld! Stor klem fra Britt :-)

silje-sin sa...

Hei:) Det var en utrolig vakker hortensia. Jeg har en rosa jeg har hatt i en måned nå,men jeg synes egentlig de er litt vanskelige å holde liv i jeg da! Har du noen tips? Dine fingre er nok en hel del grønnere enn mine:) God helg! klem fra silje.

mali-mo sa...

Hei! Har akkurat oppdaget bloggen din og her var det mye inspirerende lesestoff! For et nydelig hus dere har, det må jo være selve drømmen syns nå jeg da.

Hortensia er veldig vår/sommerblomst for meg, deilig med alt som trekker tiden fremover mot vår nå! Ha en fin helg!

morgrethe sa...

Ha ha ha Trine.... husker du at vi snakket om det ideelle kommentarantallet. For oss som ikke skriver så raskt som Emmeline, er det tidkrevende. Jeg forstår godt at du ikke kan rekke å svare alle; med tre gutter, mann, hus og ikke minst jobb. Ta det med ro du Trine, jeg forventer iallefall ingen kommentar fra noen. Jeg blogger jo fordi jeg synes det er gøy, og så blir kommentarene en ekstra bonus. For jeg tror alle synes det er gøy med kommentarer.

Hortensia.... det har jeg også på bordet her. Tipp fargen...? Hvit selvfølgelig! Ha ha.... det er jo den fargeløse damen som har handlet vet du. Kjøpte forresten noen rosa og rosahvite ranunkler her om dagen også.... de er såååå fine. Så jeg kan slå til med noen farger jeg også.

Nei nå skal jeg legge meg. Håper du har en trivelig kveld med vennene dine, og at du fortsatt får en fin helg.

Klem

Bara Gry sa...

Fikk faktisk sommerfölelse av det förste bildet, ikke värst på 1. mars! Hortensia er en vakker blomst, helt enig med deg. Särlig fin er den blå og den rosa, men det beror vel på jordsmonnet og ph-verdi vilken farge den får.

Ha en toppenhelg, Trine. Klem Gry

Lindas Hus.. sa...

Hei Trine!Flott blomst.Nå skal jeg prøve å lage stiklinger etter dine gode råd.Vår hos gartneren å handla blomsterjord og litt frø.
Pluss en liten perleblomst til å ha ute.God helg!Linda :))

Maria / Frøken Fryd sa...

Det er en fryd, at kigge herind og se alle dine blomster og indretnings deltaljer i øvrigt.

Tak for kigget - jeg har lagt dig til i min liste, for her må jeg bare se med igen.

Klem Maria

åsemor sa...

Enig med deg, Hortensia er en vakker blomst, en fryd for øyet.
Håper du hadde det trivelig i går kveld, gode venner er en rikdom :)
Da jeg kom hjem i går hadde trenern vaska, og han var i full gang med middagen til jeg og jentene kom hjem.Deilig :)

Ha en fin lørdagskveld Trine !

Anonym sa...

Jeg er ofte inne og ser på siden din og har beundret hortensiaen din.Veldig flott. JEg har opprettet blogg selv i dag. Kom gjerne innom en tur. mvh Hanne http://megselvhanne.blogspot.com/

Emmeline sa...

Heisann og hoppsann Trine.

NYYYDELIG bilde av nydelig hortensia. Det var så vårlig og rolig på samme tid:)

Ser det begynner å dra seg til med besøkende hos deg også? 27 kommentarer ja det tar tid å komme på besøk til så mange:)

Jeg hadde en rolig dag i forrige uke der jeg bestemte meg for å komme igjennom alle kommentarene på det innlegget jeg hadde laget da. Det var førti skjønne jenter som hadde vært innom bloggen da jeg begynte å kommentere...
Jeg syns det er litt dumt når jeg endelig er inne på bloggen å bare legge igjen en standardhilsen,det er tross alt litt hyggeligere å ta seg litt tid, lese på bloggene og kommentere det som er fint.

Som sagt så gjort--- og jeg leste og kommenterte en etter en...Etter seks timer var jeg igjennom alle de førti, men i mellomtiden hadde jeg fått ytterligere 20 (!) kommentarer hos meg, så da måtte jeg bare gi opp..

Kjempehyggelig og veldig veldig varmende men likevel en liten kilde til dårlig samvittighet for meg. At jeg ikke klarer å besøke alle eller å ha tid til å linke alle som linker meg... Men det får heller bare våge seg:)
Ser du har vært innom Gunnhild Something Blue,sin blogg. Gunnhild har en veldig koselig og varm blogg--akkurat som du:) rart du ikke har oppdaget den før:)

Jaja, nå har jeg fylt opp kommentarfeltet ditt på faste vante måte, men når jeg leste at du skrev at du ikke hadde fått kommentert hos alle så bare kom det av seg selv... hehe
Ønsker deg en fin søndag. Her skinner solen innimellom regnbygene og det er vidunderlig:)

Anonym sa...

Attention!

Hilde sa...

Mmm.. nydelig blomst Hortensia, altså.. Det var en vakker blå farge på denne her!
Ønsker deg en flott kveld!!

Magny sa...

Hei! Du har en vakker blogg! Nydelig med litt farge nå til våre... Hortesia`en er frodig og vakker!
Takk for inspirasjonen du gir i bloggen, liker den så veldig godt...
Klem, Magny

Magny sa...

Mente selfølgelig "våren" i forrige innleg,- M :)

Moderncountry sa...

Nyyydelig Hortensia Trine!
er så glad i den blå selv, og jammen står den enda den jeg kjøpte sist. Fargerike planter sprer bare så mye glede!

Så, hadde du en hyggelig helg? Håper det, at du koste deg masse.
Her ble det malt, men tok meg flere pauser enn normalt. Godt å komme seg litt nå. Kjenner gladheten og energien komme tibake :)
Ha en koselig kveld bloggevenn!
Aina ♥

Lene sa...

vakker.. min nydelige rosa døde beklageligvis mens æ va i oslo... ;o( den varte i to uker..