torsdag 6. mars 2008

Små gleder!

Små gleder kan være så mangt. Vi omgir oss med dem hele tiden, men de er ikke alltid like lette å fange opp og la dem gå innover seg. For min egen del, prøver jeg å stadig å tenke på hvor uendelig godt jeg har det og hvor mye jeg har å være takknemlig over, men hverdagens krav og gjøremål har lett for å ta overhånd og fylle både sjel og sinn. I morgentimene i dag har jeg stopppet opp litt prøvd å være til stede her og nå!

Små gleder kan være å sette seg ned på en fridag og spise frokost med veslegutten på tre etter å ha sendt storesøsken avgårde til skolen...
Små gleder kan være en liten stikling i vinduskarmen av fylt flittiglise som jeg har fått av ei god venninne.


Små gleder kan være å se og kjenne sola skinne inn i glassverandaen...

.... og se hvordan sola omhyller småplantene mine som står der.

Små gleder kan være å legge appelsiner i en koselig gammel bolle og tenke på at snart er det påske.

Små gleder kan være å gå ei runde i hagen og kikke etter vårtegn - og finne mange!


Små gleder kan være å glede seg til helga fordi man skal være sammen med gode venner på hyttetur!
Små gleder kan være å få ønske alle mine bloggvenner en god dag og ei koselig helg! Klem fra Trine

38 kommentarer:

Therese sa...

Fint å få en sånn påmindelse iblant. Det er nok lett å glemme de
små herlige tingene i hverdagens tidsklemme.
Håper du får en deilig dag.

Bara Gry sa...

Tenk at det er så vanskelig å se de små tingene! Det ligger en masse fint runt oss som vi kan glede oss over, det gjelder bare å se det og ta det inn over oss!
Så koselig å väre hjemme med lilleman. Det skal jeg väre med min minsting i morra!

Jaha. Du reiser på hyttetur og jeg reiser til Britt :-) Typisk, fniss...(a´la Ole Brum)

Det får bli neste gang!

Ha en fortsatt fin dag og kveld! Klem Gry

krinkelkroken sa...

koselig innlegg!
Du har helt rett, det er mye å glede seg over i hverdagen , man må bare ta seg tid til å nyte de små øyeblikk!
Ønsker deg en deilig helg;)

morgrethe sa...

JA det er godt å stoppe opp litt innimellom, og ja..... vi har mange gleder å være takknemlige for.Stiklinger kan jeg nok ikke skryte på meg.... men når skal jeg begynne å ta frem tåren og geraniumen som fortsatt står mørkt? Skal de det egentlig???

Ønsker deg ei god helg Trine....kos deg på hyttetur!

Lena i et bæssmorhem sa...

Hei!
Ja, tenk om man klarte å legge merke til alle små gleder alltid... Leve i nuet, og ikke gruble over ting som har skjedd og som kanskje kommer til å skje...
Du har maken til skåla mi (på det øverste bildet), har et slikt servise etter mormor :-)

Klem fra Lena

Hilde sa...

Hm.. Vi lever og stresser avgårde og glemmer å nyte de små vakre tingene rundt oss..Det er jo massssse vis av små ting å glede seg over, altså!
Nydelige bilder forresten!
Ønsker deg en koselig helg!!

Anita sa...

For et koselig innlegg!! Takk! Riktig god helg til deg og dine!! Klemmer fra Anita

Aalerud Stall sa...

Hei Trine!

Jeg ble riktig glad av å lese det du skrev :-) Minner oss om at det snart er vår, og mye å glede seg over! Jeg håper du får en fin hyttetur og en flott helg :-)

Stor klem fra Britt

Magny sa...

Ja helt sant... og takk for at du minner oss på det på denne vakre måten!
Så vakkert lite tefat til lyset...
Ønsker deg en så god helg!Klem :)

silje-sin sa...

Så mange fine gleder! Og takk for at du fikk meg til å tenke på alt jeg har å glede meg over:) God helg,håper dere får en flott hyttetur! klem fra silje.

milly Garden sa...

Ja, vi bör verkligen stanna upp och njuta av nuet.. inte låta vardagen rusa iväg... på jakt efter morgondagen! Tror att vi alla bör tänka på det ibland!
Bilden med vårblomorna är verkligen vacker...

Trevlig Marina

mali-mo sa...

Ja, du har så rett i det du skriver. Vi burde nok alle være flinkere til å stoppe opp og glede oss over livet her og nå istedenfor å haste avgårde. Bra med en sånn påminnelse som den du har laget her.

Jeg er så heldig at jeg er hjemme i 50 % sammen med datteren min og da er hver dag fyllt av små "undere" og her-og-nå øyeblik full av lykke. Det er fantastisk!

Ønsker deg en kjempefin helg og en koselig hyttetur!

Dans på roser sa...

sukk...
Yess!
Små gleder er jeg en tilhenger av.
Nydelig innlegg, helt etter mitt hjerte. =)
God helg tilbake, Trine.
Klem.

Min verden sa...

Jeg har også hatt en slik god dag i dag. Jeg har vært på høyskolen på forelesning,som jeg gjør en gang i uken. Jeg føler meg så uendelig heldig og følelsen var så sterk at jeg måtte sende SMS til noen gode venninner bare for å fortelle det. Noen ganger må man stoppe opp litt og takke for det man har. Takk. God helg. Hanne

Thalia`s-sjelerom sa...

Ja, er det ikke det ikke deilig og vite at det er de små gledene som faktisk varer lengst. Det er en deilig blogg du har... Koselig her hos deg:) Jeg legger merke til at du så absolutt setter pris på de små gledene.
En gledelig helg til deg.

min sin lille tue sa...

Hei på deg:)
Du har helt rett. Masse små gleder hvis man bare tar seg tid til å se dem. Og jeg venter på vårtegn om dagen, begynner å bli lei av vinter og merkelig vær nå. Fikk jammen lyst til å ta en runde i hagen og se om det skjer noe her nå.
Ønsker deg ei god helg med koselig hyttetur.

Moderncountry sa...

For et herlig innlegg Trine!!
Hvis alle bare hadde gjordt det samme. Stoppet opp og sett rundt seg, virkelig sett, følt og lyttet. Da hadde menneskene også vært mye mer lykkelig, det er jeg helt sikker på. Det er jo de små tingene i hverdagen som teller mest. Gode tanker på en Søndag, Tusen takk!!

En varm klem fra en bloggevenn! :)

elin1976 sa...

Ønsker deg en fin søndag og om ei veke så begynner påska!!! JIPPI

Anonym sa...

HEI!
Flott innlegg ,det er viktig og å ta vare på de små gleder. Og den som kan glede seg over lite har mye å glede seg over...
Klem fra Petunia

Marie sa...

Tusen takk for påminninga! Lett å sjå det som er negativt. Me treng å opna augene av og til.

GOD KVELD :)

Lindas Hus.. sa...

Hei!Nydelige tanker og funderinger.
Det er jo de små ting som teller...
Ha en fin uke!Klem fra Linda :))

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Små gleder er de viktigste i livet!
Nyt hverdagene- det er jo det som er selve livet!
Ha en fin uke- med små og store gleder.
:O)

Anonym sa...

See Here

Hespe sa...

Åh, så deilige bilder og så godt med en påminnelse om at vi må lære oss å ta vare på de "små ting" her i livet. Det er viktig å stoppe opp av og til, og ikke bare streses gjennom livet....

Ha en herlig uke videre - ta vare på tiden :O)

Bara Gry sa...

Trine, er det noen som IKKE er overfladisk, så er det du!! Det er helt greit med interiör, og jeg har värt den störste interiörtullingen av alle gjennom tidene. Så det er ikke akkurat sånn jeg mente. Men du forstår, det er jeg sikker på!

Flere av de jeg "snakker med" har vist bilde av seg, og nå fölte jeg at det ble rett av meg å gjöre det. Ikke så farlig heller når jeg har stengt blogg....

Skal bli så hyggelig å möte deg når vi kommer opp neste gang. Den her gangen passa det bra for meg også at du ikke var hjemme. Vi kom opp fredag kveld. På lördag var vi flere timer hos mamma og pappa, og så blev det middag og kveld. På söndag reiste vi hjem klokka 10, for dattern skulle på en viktig trening. Håper du hadde det fint på fjellet! Jeg kjörte i alle fall forbi huset ditt og sa höyt i bilen "hej, hej Trine" :-)

Dere har litt snö som skal bort först, men snart er det skikkelig vår hos dere også. Det kanskje blir en hagetreff likevel, da? Selv om jeg ikke liker å ordne med hagesaker selv, så er jeg veldig glad i å gå i hager og se på planter, så det gjör jeg gjerne.

Ha det så fint, Trine! Klem Gry

My little footprints sa...

Hei Trine!
Dette var et herlig innlegg fra deg med gode ord som vi trenger å høre innimellom! Vi tar ofte mye for gitt, glemmer og stoppe opp og kjenne etter hva som gjør oss glade og hva som virkelig betyr noe! Det er jo hvordan vi gjør det rundt oss selv, som setter en standard om hvor godt vi har det! Det er helt riktig at vi skal se glede i de små ting, for til sammen utgjør de veldig mye! Det samme er det med å le av ting. Det er godt å få fram latteren i de små ting og ikke gå rundt å være nedstemt eller må på stand up for å få latterkrampe ;) For meg holder de daglige tingene i massevis ;) Her om dagen hadde jeg min lille niese på 4 år på besøk, hun skulle se på barnetv hos meg. Jeg holdt på le meg ihjel flere ganger jeg, av barnetv altså ;) Og hun lille niesen min tittet dumt på meg og lurte på hvorfor jeg lo sånn ;) Da har man sett for mye tegnefilm, om det ikke er morsomt lenger ;) hihi ;)
Nei, nå pratet jeg i vei her ;) Tidlig på morgenkvisten ;) Skal nemlig svømme sammen med venninnen min i dag, og ta boblebad etterpå ;) Deilig! Så da tar vi det samtidig med at ungene blir kjørt i barnehagen ;) Ellers så hadde jeg nok sovet til 12.. thihi;)
Ønsker deg en herlig dag full av glede og latter!!
Klemmer fra Beth

Mona. sa...

Så sant,så sant....herlige bilder du viser også ! Her er det nok ikke kommet så langt,men,men.....en vakker dag !! Gleder meg såååå til å spyle verandaen,flytte på potter og kasser,ja du vet...... Ha en fin kveld,og kos deg :O)

Mia sa...

Det var mange fine små gleder det, Trine! Og visst er det viktig innimellom å stoppe opp og å være oppmerksom på de små gledene i hverdagen, for det finnes jo mange av dem, bare man tenker seg om. Den glassverandaen din er jo sååå fin, og det må da være en stor gelde å se solen skinne inn og se alle de herlige plantene vokse der.

Bara Gry sa...

Kjäre Trine! Dine bönner og englenes hjelp må ha gjort underverk også denne gangen. Kjäre pappa er mye bedre og det går framover for förste gangen på snart ett år. Tusen takk for all stötte.

Klem Gry

tinemor sa...

Hei
Ja, små gleder er viktig! Det er det som gir hverdagen innhold og glede! Vi trenger nok alle til tider å stoppe opp å se dem og nyte dem.
Vakre bilder og vakre ord! God helg og nyt livet ;-)
Hilsen Tine (ny blogger)

house houston sa...

black mold exposureblack mold symptoms of exposurewrought iron garden gatesiron garden gates find them herefine thin hair hairstylessearch hair styles for fine thin hairnight vision binocularsbuy night vision binocularslipitor reactionslipitor allergic reactionsluxury beach resort in the philippines

afordable beach resorts in the philippineshomeopathy for eczema.baby eczema.save big with great mineral makeup bargainsmineral makeup wholesalersprodam iphone Apple prodam iphone prahacect iphone manualmanual for P 168 iphonefero 52 binocularsnight vision Fero 52 binocularsThe best night vision binoculars here

night vision binoculars bargainsfree photo albums computer programsfree software to make photo albumsfree tax formsprintable tax forms for free craftmatic air bedcraftmatic air bed adjustable info hereboyd air bedboyd night air bed lowest pricefind air beds in wisconsinbest air beds in wisconsincloud air beds

best cloud inflatable air bedssealy air beds portableportables air bedsrv luggage racksaluminum made rv luggage racksair bed raisedbest form raised air bedsbed air informercialsbest informercials bed airmattress sized air beds

bestair bed mattress antique doorknobsantique doorknob identification tipsdvd player troubleshootingtroubleshooting with the dvd playerflat panel television lcd vs plasmaflat panel lcd television versus plasma pic the bestadjustable bed air foam The best bed air foam

hoof prints antique equestrian printsantique hoof prints equestrian printsBuy air bedadjustablebuy the best adjustable air bedsair beds canadian storesCanadian stores for air beds

migraine causemigraine treatments floridaflorida headache clinicdrying dessicantair drying dessicantdessicant air dryerpediatric asthmaasthma specialistasthma children specialistcarpet cleaning dallas txcarpet cleaners dallascarpet cleaning dallas

vero beach vacationvero beach vacationsbeach vacation homes veroms beach vacationsms beach vacationms beach condosmaui beach vacationmaui beach vacationsmaui beach clubbeach vacationsyour beach vacationscheap beach vacations

bob hairstylebob haircutsbob layeredpob hairstylebobbedclassic bobCare for Curly HairTips for Curly Haircurly hair12r 22.5 best pricetires truck bustires 12r 22.5

washington new housenew house houstonnew house san antonionew house venturanew houston house houston house txstains removal dyestains removal clothesstains removalteeth whiteningteeth whiteningbright teeth

jennifer grey nosejennifer nose jobscalebrities nose jobsWomen with Big NosesWomen hairstylesBig Nose Women, hairstyles

Anonym sa...

You aсtually maκе it seem really easу together ωith уοur pгesеntation howevеr I fіnd this matter to be actually
something that I feel I'd by no means understand. It seems too complicated and extremely huge for me. I'm looking ahеad to уour ѕubѕequent put up, I'll attempt to get the hold of it!

Feel free to visit my homepage ... carpet cleaning mesa az

Anonym sa...

Hey I am so excited I fοund уour weblog,
I really found you by error, while I waѕ rеseaгching on
Yahoo fоr somethіng elѕe, Nonеtheless I
аm here now and would just liκе to ѕay manу thanks fоr
a remarkable ρost anԁ a all round entertаining blog
(I also lovе thе theme/desіgn),
I don't have time to browse it all at the minute but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the great job.

Feel free to visit my weblog garage door opener repair phoenix

Anonym sa...

Hey there terrific website! Does running a blog similar to this take a massive amount work?
I have no understanding of computer programming but I was hoping to
start my own blog in the near future. Anyways, if you have any recommendations or tips for
new blog owners please share. I understand this is off subject but I simply needed to ask.
Cheers!

Take a look at my blog :: phoenix garage cabinets

Anonym sa...

Hey there terrific website! Does running a blog similar to this take a massive amount work?

I have no understanding of computer programming but I was hoping to start my
own blog in the near future. Anyways, if you have
any recommendations or tips for new blog owners please share.
I understand this is off subject but I simply needed to ask.

Cheers!

Visit my web site; phoenix garage cabinets

Anonym sa...

Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
Do you have any suggestions on how to get listed in
Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it

my blog: shooting games unblocked

Anonym sa...

Its like you read my mind! You seem to know
a lot about this, like you wrote the book in it or something.
I think that you can do with a few pics to drive the message home
a little bit, but other than that, this is wonderful blog.
An excellent read. I will certainly be back.

my site: seo training free

Anonym sa...

There are usually interesting myths in regards to the origin from the overall game.
At once some control has to be kept limiting
enough time used on winning contests or having a good time on my pc because
in their absence online flash games can be a dependency for many kids which may have repercussion on other issues with life.
Studies reveal that humor is very important with the physical, emotional and social well-being of adults and children alike.
Into the shells she put tiny folded components
of paper where were written such words as "journey," "wealth," "success," "5 children," "2 husbands," and "hard work. No matter simply how much they wish to ensure that it stays there is no-one to won't quit their gift.

Review my web site - unblocked games