onsdag 16. mai 2007

Ja, vi elsker dette landet!

Hvert år må jeg hente bjørkeris og sette i spann med norske flagg oppi. Det blir liksom ikke ordentlig 17. mai uten...

Norge, et vakkert land med et vakkert flagg...
Tok med meg litt hegg også og satte på det lille cafebordet ute. (Ser at jeg burde tatt meg bryet og tent lyset i lykta, men pytt, nå må jeg stryke bunadskjorter!)


HA EN FIN 17. MAI!!!

7 kommentarer:

[morgrethe] sa...

Så koselig det er på trappa di. Pytt pytt, jeg ser det blir veldig koselig med tent lys ja. Stilig med stein i bunnen av lykta. Kos deg med dine i morgen du også:o)

Anonym sa...

Åååå nå fikk jeg dårlig samvittighet. Har glemt bjørken på trappen min i år for første gang på mange mange år, men heldigvis kan jeg fremdeles rekke det dersom jeg er oppe tidlig i morgen. Tror det skal gå bra! Dette var bare SÅ koselig, tøffe melkespann og hegg lukter veldig godt syns jeg. Lykke til med bunadsstryking.
Kos deg på dagen Trine!!
Hipp hipp...

FO - 2 sa...

Så fint du har pyntet til 17 mai! (: Håper at du har hatt en fin dag.
Fin blogg! Linker til deg, jeg. (:

åsemor sa...

Koselig med bjørk på trappa, det er noe rart med de tradisjonene, dagen blir liksom ikke den samme uten.
Ha ei fin helg:)

min sin lille tue sa...

Hei på deg:) Så koselig det så ut der. Det ble hegg på trappa mi i år. Ha ei fin helg.

Mia sa...

Så koselig du hadde gjort det til 17. mai ved inngangen din. Virkelig vårlig og lekkert! takk for koselig kommentar i bloggen min. Føler at det ikke er så mye å vise fram av hage enda, men det kommer seg... De albarosene du nevner (Maidens Blush og Celestial) har jeg begge to i hagen min. Jeg har ikke vist bilder av rosebedet mitt enda. Det ble anlagt for to år siden, og staudene mellom rosene plantet jeg først ifjor sommer (og litt iår), så det har ikke vært så mye å vise fram enda. Men det kommer nok bilder etterhvert. Jeg har falt helt for historiske roser og har lyst på mange flere, pr. idag har jeg vel ca. 10 forskjellige typer. Takk også for linken til Helen Fredholms hageside. Har sååå lyst på boken hennes (så reportasjen i Vakre Hjem) også.

HildeS/Frøken Fryd sa...

Så koseleg du har pynta inngangspartiet ditt, og det ser ut som du har eit nydeleg hus.
Ha ei fin helg:)