søndag 10. mars 2013

Blomstergleder i en vase

Rart hvordan en blomsterbukett kan gi så mye glede, men jeg koser meg skikkelig med denne nydelige buketten med ranunkler på bordet. Det er faktisk første gang at jeg har avskårne ranunkler i hus, og jeg kan nesten ikke se meg mett på de skjønne blomstene i de vakreste rosanyanser. Med sine rundt former og tett i tett med kronblader, minner de om historiske roser.
Jeg gjør med disse som med tulipanene, snitter de om med noen dagers mellomrom og skifter vann, og om natten settes de i kjølerommet. Min bukett med ranunkler har gitt meg glede i over en uke allerede, og de står nesten like fine! Helt utrolig, hvorfor har jeg ikke hatt slike deilige blomster før?
På to av bildene er en blåmalt kjøkkenstol med. Vi driver nemlig og maler kjøkkenstoler om dagen. De ble malt hvite av meg vinteren for to år siden (forøvrig en stor jobb med tre strøk på 12 stoler med spiler i ryggen), men så har vi funnet ut at vi savner litt mer farge i allrommet vårt. At det males stoler som allerede er hvite, var ganske utenkelig for noen år tilbake, men helheten ble litt for hvit for oss. Nå blir de koselige blå, i en rolig blånyanse med grå undertone. Det blir så fint, så!

Jeg har hatt litt påskepynt i heimen noen dager allerede, så neste innlegg blir i påskepyntmodus!

En fortsatt fin og strålende søndag!
Klem Trine

14 kommentarer:

Hulda sa...

Så fin bukett ranunkler, virkelig yndige. Skjønn rosafarge, flott til de blå stolene. Synes det var lurt å male de lyseblå, det er så fint mot det hvite. Flott var også innlegget under fra glassverandaen. Du har det så fint. Håper å få se mer til stolene etterhvert.

Underberget sa...

Å ja, ranunkler er bare SÅ nydelige!! Helt skjønn rosafarge på disse. Ønsker deg en fin søndag videre:-)

stallnilsen sa...

Så fine bilder av nydelige Ranukler :)

Ha en fortsatt fin søndag.

Lisbeth ;D

shabby chic og lavendel sa...

Ranunklene dine var virkelig flotte. Den perfekte fargen som eg liker kjempegodt :) Eg har aldri hatt ranunkler selv siden de aldri har de i butikkene rundt om her. Trur eg må spørre etter dei neste gang ;)

shabby chic og lavendel sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Så nydelig buketten din er, Trine! Herlig farge. Og et nydelig collage!
Jeg kjøpte meg også en bukett for aller første gang. Men de brakk liksom i stilken etter en stund.... Jeg får følge din fremgangsmåte.

Flott farge på stolene også. Blått er aldri feil.

Ønsker deg en fortsatt fin søndag. Her er strålende solskinn, men jeg må holde meg innendørs grunnet halsesyke. Men plutselig er jeg frisk igjen:)

Smil og klem fra Hjørdis

Anonym sa...

En pragtfuld buket! Og jeg synes at den blå nuance stolen har fået er meget smuk!

Vigdis sa...

Virkelig nydelig bukett! Nå fikk jeg veldig lyst til å kjøpe inn noen Ranunkler. Har hørt at de holder seg lenge.

Nita's verden sa...

Åhh så fine stolene dine ble med ny farge. ble inspirert til å male mine stoler og nå :)nydelige blogg du har. kommer altid i forårsstemning herinne. klem Nita

liven sa...

Heisann
Ranukler er nydelige!
Lenge siden jeg har hatt en bukett med disse nå...
Kjøkkenstolene blir flotte...herlig lysblå farge. Dere er flinke, for stoler tar tid å male :)

Ønsker deg en fin uke Trine
Klem fra meg:)

Monica fra Koseleg sa...

Ranukler er en av mine favoritter- men ikke alltid like lett å finne her på disse kanter- buketten din der har en aldeles nydelig farge- og fargen på stolen i bakgrunnen var også veldig fin! Gleder meg til Påskeinnlegget ditt Trine! Ønsker deg en fin ny uke!
Klem

Hjem & Glede sa...

Å så koselig blogg jeg kom innom her.....
Legger meg til som følger !

Ha en herlig tirsdag.

Klem Camilla.

vitadrömmarobusigabarn sa...

Åh så vackert!
Så fint du har här
Ha en fin dag
kram Tina

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Hei kjære Trine. Stikker bare innom for å takke for så fin hilsen fra deg. Kjekt å blogge når man finner så gode bloggevenner! Og jeg setter veldig pris på den fine kontakten. Din blogg var jo den første jeg oppdaget (før jeg visste hva blogg var) og da var jeg helt solgt. Så jeg skylder deg en stor takk!:-)

Ønsker deg en fortsatt fin torsdag.

Klemmer i fleng fra Hjørdis:)