søndag 16. februar 2014

Våren siger på i glassverandaen


Det er kuldegrader med snøvær og varmegrader med takdrypp om hverandre hos oss på Østlandet, og man har vinterfølelse og vårfølelse annenhver dag. Men inne hos meg fortsetter våren og sige på. 

Inn fra allrommet vårt kikker man inn i glassverandaen og der inne begynner også våren å gjøre sitt inntog. En St. Paulia og en gammel blikkboks står for et rosa innslag i vinduskarmen.

På det grønne bordet i glassverandaen står lysegrønne blader sammen med en kvast brune kvister med rakler.
De fine kvistene fra osp står i fin kontrast til det runde kløverbladverket til den gamle oxalisplanta. Den spruter opp med masse nye skudd og vasler om den kommende årstid; snart vår i vente.

Jeg fortsetter litt fra glassverandaen i neste innlegg. Det ble tatt en del bilder der i det fine dagslyset i dag.  Tusen takk for veldig koselige kommentarer jeg har fått i forbindelse med kjøkkenrepotasje i Lev Landlig. Veldig hyggelig at dere har lyst til å kikke på kjøkkenbildene på glanset papir (som Hjørdis skrev så fint i sin kommentar til meg). Jeg er ikke helt sikker på hvilket nummer det blir, men har fått forespeilet at bladet kommer sent i mars måned.

Ha det riktig fint så lenge, bli gjerne med meg inn i glassverandaen igjen om noen dager.
Klem Trine

6 kommentarer:

Inger Marie sa...

Så koselig det er på din glassveranda!...herlige detaljer og skikkelig vårfølelse:)
Fin kveld til deg:)

stallnilsen sa...

Heisann.
Så koselig du har det tittet nedover i bloggne di , syns de gardinene du hadde med de søte små blomster ( ser d ut som om det er ) var så nydelig søte :)
Det er så koselig og ta frem litt vår selv om det ennu er vinter.'

Ha en fin kveld hilsen Lisbeth :0)

Merete - Lys lilla sa...

Skulle gjerne hatt din glassveranda, den ser så koselig ut. Rom med mye vindu gir en helt særegen følelse av å være ute når en er inne.

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Hei søte Trine:) Jeg vil veldig gjerne være med inn igjen i den koselige glassverandaen din:-) Her er det mye å hvile øynene på. Så trivelig her. St.Paulia var koselig i sinkspannet. Jeg tok min Oxalis opp fra kjelleren i forrige uke (den var tørr og jeg så ikke noe til liv oppi potten) og nå spretter bladene frem, akkurat som popcorn. T.o.m. blomster er det kommet på min! Helt utrolig og så gøy!
Gled deg over din koselige glassveranda. Skulle så gjerne hatt en slik:)
Ønsker den en fin uke!
Klemmer fra Hjørdis

Hjem & Glede sa...

Åååå det er SÅ koselig og skjønt hos deg❤️❤️❤️
TAKK for inspirasjon!
Så herlig å se gode gamle st.paulia og ikke minst pelargonia......sukk.....

Ha en flott uke søde❤️

Klem på klem.

toves sammensurium sa...

Å for et sjarmerende hjem og ikke minst vinterhage,med mye spennende å se på!!!Nå fikk jeg blod på tann her...vi skal til å bygge vinterhage nå til våren og man blir jo nesten tullerusk av å vente - det kribler i fingrene nå som jeg begynner å få teften av vår ute :)))
Toveklem :)