tirsdag 18. desember 2012

Et julevindu

Vinduet i allrommet/kjøkkenet vårt pyntes på sin egen måte, temmelig likt fra år til år. Jeg liker jo å bruke naturelementer innendørs, og henger en grein i vinduet. På den henges søt pynt som jeg har har fått og kjøpt selv. 
 

 


Nye leker i nostalgisk stil som minner om en barndom fra svunne tider.


Juletrepynten fra Lene Bjerre er julekuler med det lille ekstra, og er blant mine favoritter.
Kremmerhuset har jeg fått til jul av en god kollega. På jobben min kjøper vi gjerne en liten ting til hverandre, vi som er på samme team. Det er så koselig på julaften å pakke opp disse små oppmerksomhetene fra kjære kollegaer.

 Vinduet har fått et lite nytt innslag i år, nemlig julebjellen i fattigmannssølv som henger midt i vinduet. En søt liten sak som spiller på lag med julepynten ellers i vinduet.

 
 
 
 

Kongler i kledelig samspill med ei gammel mugge i vinduskarmen.
 


 
 I hjørnet ved julevinduet i allrommet, står en gammel stol med et hjemmestrikket sjal og ei pute i polkastriper. Magebeltene til gardinene er i samme stoff, sydd av ei tilsvarende pute. Et sjal som henger fremme kan være godt å legge over seg om man er litt frysen, og er i tillegg hyggelig å se på.
Jeg nyter nå til fulle den herlige tiden med juleaktiviteter og hyggelig samvær med venner. For noen dager siden hadde jeg eksamen (videreutdanning), og det er deilig å være ferdig og slippe å ha det hengende over seg lenger. I tillegg er jeg superfornøyd med resultatet, og da er alt såre vel. :-)

Øsnker deg som er innom en riktig fin førjulsdag!

Klemmer fra Trine
 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Beautiful!!!!!!Slávka

liven sa...

Hei min venn
Koselig med greinen og små pynten. Så dekorativt :)
Stolen i kroken der var jo også så fin med den stripete puten !
Så kjekt å høre at du er fornøyd med overstått eksamen, da kan du slappe av og kose deg....og nyte desemberdagene! Går alltid litt for fort denne måneden, og jeg har alltid så mange planer...bare noen blir gjennomført :)
Ønsker deg fine dager frem mot jul Trine
Klem fra meg!

Anonym sa...

Nydelig!
Kjempe koselig. Jeg skjønner du får julestemning.