fredag 29. juni 2007

Lykkestund i glassverandaen

Nå har jeg det så godt! Har akkurat spist lunsj og kost meg med blader i glassverandaen vår. Jeg er helt alene hjemme noen timer, og det føles så deilig å få være litt alene! Glassverandaen vår ble ferdig på senvinteren, og det er herlig at den endelig kan tas i bruk. Det er så lyst og trivelig her inne pga alle vinduene, og jeg har sittet og nytt stillheten med te, knekkebrød, jordbær, sjokolade og blader. Mmmmm....
Min gode mann har snekret og gjort alt her inne. Han har selv vært på snekkerverksted og laget brystningen, skaffet oss gammel perlestaff panel og malt i høyglans maling.Bildet er et ferieminne fra sommeren i Danmark i fjor.Fra glassverandaen og ut mot gårdsplassen vår.
Gulvet er faktisk 100 år gammel parkett som min nevenyttige mann har slipt omhyggelig og lagt i mønster.


Taket har han listet med flere forskjellige profilerte lister. Ganske fint resultat, synes jeg.

22 kommentarer:

FO - 2 sa...

En flott glassveranda. Med fine detaljer. Skjønner at du bor sammen med en "handyman". Flink! Du kan glede deg til flere kosestunder der i fred og ro.
Kos deg på konsert. :)

Haust sa...

For ein herleg glasveranda! Utruleg flotte veggar! Skjønar godt at du kosar deg der!

God helg! :)

GAWO sa...

Fant fram til deg via Ida. Så fint du har det hos deg. Ser riktig så trivelig ut å sette seg ned og kose seg litt på verandaen din.

Lynetmor sa...

Så kjempe fin glass veranda :-)
Ønsker deg en fin helg :-)

Anonym sa...

ÅÅåå så nydelig glassveranda, og for et nydelig håndarbeid. Flink mann du har, men jeg tipper du er flink selv også. Detaljene er jo bare helt vidunderlige, alt fra brystningen og det forseggjorte taket til gulvet -og ikke minst de skjønne tingene dere har pyntet med.Her kunne jeg godt ha satt meg ned og kost meg, skjønner godt at du koser deg her ja!

Har tittet på hagebildene dine, og den roseringen var så orginal og spesiell, veldig artig. Må være utrolig kjekt å ha en så flott hage, selv om jeg skjønner at det også er mye arbeid!

Takk for hyggelig hilsen på bloggen, så gøy at vi egentlig er i samme bransje..-Det er virkelig et spennende yrke, men jeg må jo si at det krever mye overskudd og energi, så jeg syns det er deilig å gjøre noe annet i en periode.

Men nå er det jo sommer og da kan du kose deg...VELFORTJENT sier jeg!

Pulsatilla sa...

Her var det kommet masse fine nye bilder siden sist jeg var innom! Det ser herlig ut i hagen din nå! Og heldige du som har en glassveranda! Jeg bor jo også i et gammelt sveitserhus, men av den litt enkle sorten, skulle gjerne hatt en glassveranda.

Peoner kan fint deles ja, jeg har bare spadd av knoller i ytterkanten. Hadde aldri klart å få opp tua i en klump uansett - og så sparer man seg jo for en tung jobb. Det har gått helt fint hos meg.

Jeg er i ferd med å etablere en linkliste - er det OK at jeg legger deg der?

Mia sa...

Åh, så vakker den glassverandaen din er! Hvem ønsker seg vel ikke en slik en...? Og så vakkert gulv, brystning og listverk og det hele. Han er virkelig dyktig, han mannen din (og du også, som har ideene).

Takk for koselig kommentar i bloggen min ang. BoligPluss. Og så var det artig å få vite at du er en brunette (jeg som hadde sett for meg deg som blond da...) det er jo rart hvordan man lager bilder i hodet sitt om hvordan ens bloggvenner ser ut...

elin1976 sa...

For en flott glassveranda. Denne var super. Ha en fin dag:O)

åsemor sa...

Så flink en mann du har, riktig en nevenyttig kar. Ønsker deg mange fine stunder i glassverandaen, ha ei fortsatt fin helg :)

Astrids nr.2 sa...

Hei. Det ser ut til at du har fått det kjempeflott. Siden jeg har en mann som jobber med lister, profiler og tre, så ser en automatisk etter slikt i andres hus.... Dere har det kjempeflott!! Gleder meg til vi er ferdige med huset utvendig, slik at vi kan slippe oss litt løs innendørs med maling, gulv osv. Ha en fortsatt fin helg - kos deg på glassverandaen! :)

Tussaluso sa...

Kjempeflott glassveranda. Misunner deg den. Skjønner godt at du koser deg der med litt aleine-tid. Ha ei fortsatt fin helg.

[morgrethe] sa...

Så deilig Trine.... kose deg på glassverandaen din. Har jo beundret de fine vinduene dine før. I dag måtte jeg bla i album for at Åse-søster skulle få se et bilde av deg:o) Nå er du et ansikt for henne. *smil* Skulle gjerne vært på konsert jeg også... men men, kanskje de kommer en annen gang også. Klem klem

9na sa...

Det taket med de profilerte listene var ikke bare litt fint, det var innmari nydelig! Jeg liker bloggen din, så jeg har linket deg...

min sin lille tue sa...

Så herlig med glassveranda da. Greit å ha en nevenyttig mann:) Jeg blir stadig mer imponert etterhvert som innleggene dine kommer, det ser ut som du har det kjempekoselig hjemme hos deg. Og jeg skjønner at du må bruke masse tid på å få det så fint rundt deg også. Ha en fin uke:) klem

minerva.jor sa...

Kom inn på bloggen din via en annen!
Dette var lekkert, man blir så beroliget av så vakre ting og på sin rett plass!
Ha en fin dag:)

Lottemor sa...

Dette var en ny blogg for meg, veldig koselig.

Du får ha en fin sommer,
kommer snart på besøk igjen.

Ellie sa...

Du har det så utrolig fint, både inne og ute! Jeg blir helt betatt, jeg! En nydelig glassveranda, med masse flotte detaljer. Ønsker deg en fortsatt god uke!

Silkeline sa...

Hei!
Jeg dumpet innom siden din gjennom interiorhuset, og her var det jammen mye flotte bilder! Den hagestuen er jo bare helt fantastisk flott!!!!:) Her ligger det nok mange arbeidstimer kan jeg tro...flink mann du har!Skjønner at du koser deg her ja:):) Du, er det greit om jeg linker deg til siden min?,for jeg kunne tenke meg å titte innom deg flere ganger:)

Dans på roser... sa...

Nydelig, Trine. Mannen er dyktig!

Hulda sa...

Så nydelig du har det på glassverandaen, flotte detaljer og møbler. Fugleburet var skjønt!

MODERN COUNTRY sa...

Heisann! Nå ble jeg sååå glad!! Fant bloggen din gjennom Interiørhuset, hun gav tips om din blogg og jammen ser jeg ikke bloggen min og i din liste. Så moro!! Så jeg regner med at jeg kan linke deg da :) Du har et nydelig hus, flott hage og masse fine dekorasjoner og planter! Her inne følte jeg meg så hjemme at jeg kan ikke unnlate å komme igjen :) Ha en nydelig sommer!!

Karoline sa...

Så fint du har det, drømmer meg helt bort i bildene dine! :)

Leter etter bilder av blomster til å henge på kjøkkenet, lurer derfor på om det er i orden om jeg kan låne et par som du har tatt? :D Det er to bilder, et med en pion og et med mange pioner. :)

God pinse! :)