søndag 23. desember 2007

Gledelig jul!

Her har vi enda ikke kommet ordentlig i mål, men jeg hadde så lyst til å få lagt ut et innelgg til på bloggen før julaften kom. I dag er alle de fire lysene i adventskransen tent. Det er jul!

I går havnet ei lita koselig pakke i postkassa fra ei kjær venninne. Vet det bare er en liten ting, men det betyr alikevel så mye. Gleder meg veldig til å pakke opp denne nydelige pakken.Den gamle benken vi har i stua er pyntet til jul. Utenfor stuevinduet er det likevel aller vakrest...
Plantebordet ute er også dekorert etter årstiden. Jeg synes det er så koselig å kunne stå ved kjøkkenbenken inne og kikke ut på dette på uthusveggen.Den røde parafinlampen ble kjøpt på siste auksjon for noen få tiere. Har ikke fått prøvd om den virker enda, men vi kommer vel til å test den nå i julen.

Emmeline gav meg utfordringen om å nevne mine sju juleønsker. Takk for at du tenkte på meg, Emmline. Du har vel kanskje lurt på hvor de blir av, men....
Mine ønsker for julen 2007 kommer her.

Først de mer alvorlige og viktige ønskene:

1) At alle mennesker skal få kjenne Fred og Kjærlighet i hjerte, sjel og sinn.

2) At all fattigdom, sult, lidelse, krig, nød og urettferdighet opphører.

3) At jorden blir et godt sted å leve for alle og alt som lever der.

Så litt mer persolige ønsker, men som også er viktige for meg:

4) En fredfull og harmonisk jul med masse koselig samvær.

5) Tid til ektefelle, tid til barna, tid til å kunne gjøre litt av det jeg selv vil (føler det er svært så passende juleønske nå her jeg sitter med heiste skuldre og problemer med å puste med magen...)

6) Ønsker meg så inderlig ny sofa!!!!

7) Like vakker natur ute gjennom hele julen som den vi har ute nå.Da vil jeg gjerne få ønske dere alle der ute en velsignet jul!!! Takk for alt dere gir meg. Måtte julen deres bli skjønn! Juleklem fra Trine15 kommentarer:

MODERN COUNTRY sa...

GOD JUL TRINE!!Så kos Stemning!

Det ser alltid så varmt og hyggelig ut hos deg, både ute og Inne. Vil takke deg for all fin inspirasjon i året som gikk. Har kost meg så uendelig mye her inne i bloggen din. Så mye vakkert å se bestandig!

Håper du får en herlig Julefering med familien og at du får et fantastisk fin Nyttårs aften!

Sender deg mange gode Juleønsker og gir deg en lang og god Juleklem!
Varm hilsen fra Aina

Anonym sa...

GOD JUL, og hvilke flott julebilder:))

Anonym sa...

God Jul til deg og din familie Trine!

Hvis du ikke hörte noe tut igår, så var det for at vi blir hjemme i Sverige- med en "kyssesyk" 5-åring! Visste ikke at så små barn kunne få det, trodde mere det var litt eldre barn og tenåringer som ble ramma, men sånn er det bare...Har man små barn må man väre flexibel.

Atter en gang fine bilder på din blogg, og takk for en fin julestemning som det gir till oss med regnevär utenfor vinduet! Har fyrt i peisen og skal snart sette oss og drikke glögg, men ville bare sjekke bloggverden först!

Juleklem fra Gry

Kreoline sa...

Nydelige bilder og nydelig pynt. Ønsker deg og din fam. en riktig god jul, kos dere. Klem fra meg.

Emmeline sa...

ÅÅÅÅ GOD JUL TRINE. Så koselig innlegg dette ble. Dere har vakkert julevær og vakker julepynt. Ikke minst var det noen flotte juleønsker dere hadde fått---ser at du ønsker deg den sofaen. Min har enda ikke kommet i hus, vi har ikke plass til fire sofaer på julaften, men i dag kom det inn en epost fra en dame som ville kjøpe sofaene, og hun kommer for å hente dem på 1.juledag. Det betyr altså at vi er uten sofa hele 2.juledag, hehehe.... Men det går nok veldig bra når vi har to nye sofaer i sikte den 3 juledagen:)
Nå må du kose deg med fredelige juledager. Jeg er julebaksten i havn, og Emmeline har ikke bakt noe ( skamme seg) Resten av familien har svingt seg på kjøkkenet mens jeg har svingt meg litt her og litt der--- Har ikke gjort så mye i det hele tatt faktisk, og det er deilig! GOD JUL, takker for mange koselige innlegg og kommentarer i året som gikk, og satser på like mange i året som kommer. Juleklem

Ellie sa...

Vil få ønske deg en velsignet julehelg, Trine! Takk for alle de hyggelige kommentarene dine hos meg, blir så glad for dem! Klem fra Ellie

Marie sa...

Velsignet jul til deg og dine også!
Klem

[morgrethe] sa...

Hei Trine. Nå har vi fått den 24. desember. Juhu. Det er like før jeg skal finne sengen, men tenkte jeg fikk ta en liten runde nå. Må skrive en liten julehilsen til DEG iallefall først. Du har det som alltid så koselig rundt deg. Vi får krysse fingrene for at været holder seg gjennom julen. I dag kjørte jeg og slaven til vår felles nærmeste by. Det var så vakkert. Månen stod stor og hvit ved åsen, mens sola glødet ved vannet. Trærne stod hvite med rim..... helt fantastisk..... men morgrethe hadde ikke med seg kamera .... dessverre! Nå må du kose deg i jula... nyt ferien og finn pusten. Det er så viktig. Alt godt for 2008 Trine. Klemmeklem.

Dans på roser... sa...

Tusen takk for koselig hilsen i min blogg! Så skjønn stemning du har i ditt hjem. Kos dere masse i julen. Stor klem.

Haust sa...

Ynskjer deg ei god jul! :)

Huset i Hagen sa...

God Jul til deg også! Skjønne julebilder du viser! :0) Juleklem fra Anita

Nostalgia sa...

Ønsker deg og dine en riktig GOD JUL!
klem

Anita sa...

Lurer litt på hva som var i pakken jeg da;o)
Klem Anita

Lynetmor sa...

Hei, vil ønske deg en fortsatt fin Jul :-)

Hem och Lycka sa...

Vilka vackra bilder på ditt vackra hem.. Länkar dig, hoppas att det är ok, annars får du säga till! Önskar dig en god fortsättning! kram