søndag 30. desember 2007

Snart nyttår

Romsjulsdagene går bare så fort! Det har vært både moro og avslappende, mettende og familiert. For å nevne noen romjulsaktiviteter har vi vært på "brunsj" hos venner og hatt middagsgjester, og vært i overraskelses-40årslag, vært på familie-sparktur og spist masse godteri!!!I dag kom ei venninne som har flyttet til en annen kant av landet for noen år. Hun hadde med seg familien sin og det var kjempekoselig å se dem igjen. Men så skjedde det noe som var leit...


Da min kjære skulle ta ned denne mugga fra skapet, glapp han taket og den fine mugga etter mormor og morfar ble ødelagt i tuten... Uff, så leit, det er jo en av skattene våre etter avdøde besteforeldre. Jeg er jo så ekstra redd for denne mugga!!! Men slikt kan jo skje...


Den flotte mugga er engelsk og under står Ancient towers og Johnson Bros og Ironstone. Kan noen hjelpe oss å få tak i en ny (selvfølgelig ikke ny i alder, men ny for oss)? Det blir jo ikke det samme som å ha den som mormor og morfar brukte, men vi har både en bolle og skåler i samme mønster, så jeg vil gjerne ha en mugge som er inntakt. Er det noen der ute som kan gi tips om hvor jeg kan få tak i en slik, så blir jeg veldig, veldig glad!I kveld skulle våre eldste gutter ut i nabolaget og gå julebukk. Lillebror ville også så gjerne gå julebukk, så pappa ble med ham til naboene slik at han fikk vist seg frem. Det ble ikke til at han turte ikke synge noe for dem, men litt godteri i den lille kurven sin fikk han for det.
Se så rar og søt han var!
Denne duftposen har spredd den skjønneste juleduft rundt i stua vår i julen. Oppi er en luktepose som inneholder ganske sterk, men nydelig duft av jul og kanel.

Det er snart nyttår, og jeg vil ønske alle dere som leser dette et skikkelig godt, velsignet og innholdsrikt nytt år! Måtte alle deres ønsker, håp og drømmer gå i oppfyllelse i 2008!!! Ha en skikkelig flott nyttårsaften også! Takk for alt det gode, varme og oppløftende dere har gitt meg i dette året! Jeg leser alle kommentarene med den største glede!!! Nyttårsklem fra Trine


12 kommentarer:

Haust sa...

No trudde eg nesten at eg hadde deja vu! Eg måtte leite litt i bloggen til Hulda og fann dette innlegget:
http://huldals.blogspot.com/2007/11/hjelp-er-det-noen-som-kan-hjelpe-meg-vi.html
Snodige greier!

Håper at du finn ein ny ein, det er trist å miste slike spesielle ting!

Ynskjer deg og dine eit godt nyttår!

Gry sa...

Hei Trine!
Endelig et nytt innlegg fra deg! Trodde nesten du hadde glömt bort bloggen din, jeg ;-)

Synd med kanna, men tenk på at dere har BRUKT kanna etter besteforeldrene dine. Den har ikke stått og stöva bort i et skap.... Lover å se etter en kanne her i Sverige og skriver til deg om jeg lykkes.

Tusen takk for din lange og fine kommentar til mine tapre forsök med egen blogg. Fremfor alt vil jeg takke deg for all stötte under den vanskelige tiden vi har hatt. Vet at det har betydd mye for söstera mi også. Det har betydd noe, bare så du vet.

Ha en fin kveld og en fin nyttårs-aften i morra!

Klem fra Gry

silje-sin sa...

Hei:) Så trist å lese om muggen deres. Er så dumt når sånt skjer. Men så kan man jo ikke være så redd for tinga sine at man ikke tør bruke dem heller. Så det er jo sånt som kan skje.. Skal være på utkikk etter den ihvertfall! Så festlig den minste gutten din var som julebukk! Og det gledet meg at de faktisk går julebukk,synes det virker som den tradisjonen er i ferd med å dø ut,og det er så synd.. Håper dere får en flott kveld i morgen, og et GODT NYTT ÅR! klem fra silje

MODERN COUNTRY sa...

Heisann Trine!
Tusen tusen takk for alle utrolig koselige kommentarer du har lagt igen i det siste!! Du altså :) Jeg blir så glad og ikke minst varm i hjertet :)Blir som gamle kjente føler jeg :)
Tenkte med en gang da jeg hørte om mugga di at jeg skulle se etter en for deg. vet hvor trist det kan være å få ødelagt noe som betyr så mye, og ikke minst om er så vakkert. Her er det jo lettere å få tak i keramikk og porselen av Engelske og franske merker..skal se for deg!Men koselig med besøk fra gamle venninder :) Det har jo vært så kos her i Jula, og enda blir de mellom 4-6 dager. I dag har vi vært på Gresk Restaurant, kom akkurat hjem. Vi trillet ut døra, haha...Så kos å ha blitt kjent med deg i året som er, og selvfølgelig skal jeg fortsette. Det blir vel noe opphold mellom April og Juli, da flytter vi jo hjem igjen til Norge. Du får ha en trivelig feiring i morgen. Kos deg masse og om vi alltid sier, GODT NYTT ÅR!!
Klemmer :)

[morgrethe] sa...

hallo Trine.

Ja nå er det bare en dag igjen av 2007. Et år som for meg har bestått av gleder, sorger og ikke minst erkjennelser. Jeg er veldig spent på hva 2008 vil bringe med seg. Jeg er sikker på at en så god og snill jente som du får et godt år i 2008, mange gode dager for deg og dine. Kanskje vi møtes en dag i 2008, det ville vært hyggelig.

Jeg husker også at Hulda var uheldig med ei mugge tidligere i år... jeg kunne ikke hjelpe henne, og det kan jeg desverre ikke nå heller. Trist at den gikk i stykker.

Kos deg i morgen og i det nye året Trine. Et nytt år med nye muligheter. Klemmeklem fra Grethe

Emmeline sa...

Ja, nå må jeg også le...Ser at Posidriv har hatt samme deja vu som jeg har hatt. Dette var jo omtrent den samme situasjonen som Hulda var i for ikke så lenge siden. Der i gården skulle de bruke denne krukken til å drikke varm sjokolade på juledagene.
Må si som posidriv, håper du finner en ny. Det er så leit å miste en sånn ting som er så gammel og har en sånn affeksjonsverdi!!
Jeg ville jo selvfølgelig rådet deg til å prøve EbayUK. Tør nesten ikke å gi det rådet etter alle mine vannvittige opplevelser, men likevel--- Dette høres ut som et engelsk merke og det er UTROLIG hva man kan finne der når man følger med en stund...Lykke til.
Min lille niese på 4 år knuste forøvrig en antikk flott skål hjemme hos min mor i går. Jeg ble så imponert over min mor; både min søster og den lille var helt i fra seg begge to...Men min mor tok det hele med et smil og sa ta det med ro..husk at dette er bare døde ting. Etter at min far har vært syk så har hun fått en sånn endret holdning til ting... Egentlig veldig sunt, spesielt for meg som gjerne liker å bli litt begeistret for TING....
Jaja.
Den lille julebukken var aldeles veldig bedårende, spesielt dersom han ikke sang. Jeg har pleid å kle meg ut og synge og danse i bakgrunnen. Det pleier å slå godt an, men ikke hos mine barn. I år får jeg ikke bruke elgedrakten og synge på en rar måte... det blir IKKE aktuelt!!! Hehehe...
Bra at du har hatt en duftpose meg juleduft i år, syns de inntørkede kanelstengene fra i fjor ble litt pjuske dersom de skulle sørge for julestemningen alene:)
Ha en deilig nyttårskveld i morgen Trine. Kos deg med små og store!

Linda sa...

Hei Trine!Håper du får tak i"Ny"
mugge.Håper den gamle kan brukes til blomstervase?Flott var den.God jakt.Godt Nyttår.Hilsen Linda :)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Ønskjer deg og dine eit retteleg godt nyttår.
Håper på mange koselege innlegg fra deg i 2008 også:)

Anita sa...

Godt nytt år til deg og dine fra meg!!

Hulda sa...

Oisann, akkurat maken til den mugga jeg etterlyste i november. Mormoren min hadde ei sånn som vi serverte varm sjokolade i 1. juldag i alle år. Den er knust på akkurat samme måten. Har ikke fått tak i ny enda... Vi får krysse fingrene for oss begge!

Kreoline sa...

Hei Trine, så synd med muggen, den er vel så gammel, prøv E-bay, kanskje du har flaks der. Liker også godt disse gamle engelske serviser, de er så nydelige, fant nettopp 6 tallerkener fra Myott, så kunne jeg kaste (til Fretex) 6 gamle triste fra Figgjo, kjekt med litt forandring også. Ønsker deg et riktig godt nytt år, skal følge med i den koselige bloggen din neste år også, klem fra meg.

ahmed sa...

ثم تقوم بالدخول إلى المناول والأماكن للبحث عن الأكل فتقوم بنقل البكتريا والجراثيم والعدوي لأي مقر تتحرك فيه وجميعها أمراض معدية.
شركة مكافحة النمل الابيض بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة رش مبيدات بالخبر
ارخص شركة مكافحة حشرات